Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Narutó part 2

2010.03.07

Doton: Doryo Dango:


Először használja: Jiroubou
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 188

Föld típusú NinJutsu technika, amihez kiváló Taijutsu ismeret szükséges. A ninja a földből olyan golyókat ”gyúr”, amelyeket chakra fog össze. Ezeket elhajítja, és ha találnak, eléggé fájnak…

Doton: Doryuuheki:


Először használja: Sandaime
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 120

Föld típusú Ninjutsu technika, ahol a ninja kirókázik egy adag sarat, ami kijön a szájából és egy szolid fal formáját veszi fel, ami képes megállítani akár egy vízözönt is!

Doton: Kekkai Doroutoumu:


Először használja: Jiroubou
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 186

Föld típusú Ninjutsu technika, ahol a ninja kőből és homokból falat húz fel az ellenségei körül. A fal chakrát tartalmaz, így akármilyen sérülés is éri az rögtön ”begyógyul” egy rövid idő alatt. Ahol kevesebb chakrát tartalmaz a fal hosszabb idő kell a falnak, hogy visszanyerje régi önmagát. A ninjától legmesszebb lévő rész azonban a leggyengébb része ennek a falnak, hiszen oda kevesebb chakra jut, így hát ott könnyedén ki lehet törni. Azonban egy másik technikával ötvözve el lehet szívni az ellenségek chakráját a falon belül.

Doton: Shinjuu Zanshu no Jutsu:


Először használja: Hatake Kakashi
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 7

Ez a technika arra jó, hogy meglepjük vele az ellenséget. Kézpecsét elmutatása, és chakra összpontosítás után a ninja a föld alatt tud ”közlekedni” a chakrájának segítségével. Ezután szabadon mozoghat a föld alatt, és akárhol, akármikor felbukkanhat, így meglepve az ellenséget. Amikor feljön a föld alól elkaphatja az ellenség lábát és lehúzhatja őt a mélybe, ahonnét ezután már nincs menekvés.

Doton: Tsuiga no Jutsu:


Először használja: Hatake Kakashi
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 29

Ez a föl típusú technika arra való, hogy egyesítse a Kuchiyose no Jutsut egy olyan gyors technikává, aminek a segítségével meg lehet lepni az ellenfelet. Az idéző ninjának értenie kell a kutyákat, hogy azokat irányítani tudja. Ez úgy lehetséges, hogy egy idéző technika után a kutyák a föld alá mennek, hogy onnan keressék meg az ellenséget. Miután kiszimatolták elkapják, lefogják, így szabad utat biztosítva a támadásra.

Douteki Saitentei:


Először használja: Akamaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 172

Ninjutsu technika, amit az Inuzuka klán tagjai használnak. A ninja kutyája a vizeletével megjelöli a fákat, amiket utána ő és gazdája szag alapján könnyen be tudnak azonosítani. A kutyának a pisije egyébként mérgező folyadék is egyben, tehát egyszerre támadó technika is lehet…


Futagogakure no Jutsu:


Először használja: Sakon és Ukon
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 202

Nagyon ritka képesség, ahol az ikrek egy testben élnek. Azonban nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen bármikor bármelyik iker dönthet úgy, hogy kijön a testből, átveszi az irányítást vagy csak néhány testrész felett. Az egészben a trükk, hogy a csendesebbik iker bármikor támadhat, úgy hogy ne vegyék észre, így megzavarva az ellenséget.

Fuuinka Koui:


Először használja: Jiraiya
Típusa: FuuinJutsu
Ebben a fejezetben: 148

Olyan technika, ami lehetővé teszi a ninjának, hogy tűzet pecsételjen egy tekercsbe. A pecsétek teljesen belepik a tekercset, a közepétől fogva nyilakkal jelezve, hogy merről merre terjedt a tűz, majd a végén lepecsételi ismét. Ezután összegöngyölítődik a tekercs és elrakják legközelebbre.

Fuuja Houin:


Először használja: Hatake Kakashi
Típusa: FuuinJutsu
Ebben a fejezetben: 69

FuuinJutsu, ami arra való, hogy kordában tartsa a Keresztes pecsétet. Két kör, ami metszi egymást kunaikkal, közben, akinek a Keresztes pecsétje van annak kell közepén ülnie. Ezután 10 kunait helyeznek el a körös körül. Négy sor pecsét rúna lesz ezt követően a testre felírva, ami lelóg róla, végig a földön egyenesen a kör széléig. Ezután az írás felkúszik teljesen, majd a ninja a Keresztes pecsétje köré elhelyeznek egy gátló pecsétet. Ez annyit tesz, ha az illető már nem tud uralkodni az erején tovább és elszabadulna a cucc, akkor ez megfékezni, egy ideig.

Fuuton: Renkuudan:


Először használja: Shukaku
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 135

Szél technika, amit Shukaku használ. Először chakrát gyűjt, majd megidéz egy szelet, amit a száján keresztül fúj ki. Ez a forgószél olyan erős lesz, hogy fákat is képes lesz kidönteni.

Gaia Fuuin:


Először használja: Kimimaro
Típusa: FuuinJutsu
Ebben a fejezetben: 199

Hasonló, mint a Tenfuuin, ez a FuuinJutsu a mellkason van, elképesztő erőt sugározva a ninjának. A teljes erejét ennek a képességnek még nem láthattuk, de megengedi a ninjának, hogy a testét végzetes fegyverként használja fel.

Gama no Tsurugi Kai:


Először használja: Gamabunta
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 135

TaiJutsu technika, ami egy bonyolult kardtechnika, ezt csak Gamabunta használja, a megidézett varangy király. Előkapja az óriási kardját és bemutat egy gyors és erős előrelengést, aminek a segítségével akár sziklákat is kettévághat.

Gama Yuendan:


Először használja: Jiraiya and Gamabunta
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 170

NinJutsu technika, ami csak azoknak van ”megengedve”, akik használni tudják a varangyot. A ninja megidézi Gamabuntát, vagy egy másik hasonlóan nagy méretű varangyot. Ezután a ninja a béka fején ülve egy tűz típusú technikát alkalmaz, amit a béke elé lő ki. Ezután az állat nagy mennyiségű olajt spriccel ki. A kettő vegyítve ezután egy igen kellemetlen támadás az ellenfél számára.

Gamaguchi Shibari:


Először használja: Jiraiya
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 147

NinJutsu technika, ami az idéző technika (Kuchiyose no Jutsu) egy változata. A ninjának kapcsolatban kell lennie a varanggyal, hogy használni tudja ezt a technikát. Nem elég megidézni Iwagamat, de a nyelőcsövébe kell magunkat tettetni, az ellenséggel együtt. Amikor megtörtént az idézés, belül bármi megtörténhet.

Garouga:


Először használja: Inuzuka Kiba és Akamaru
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 203
TaiJutsu technika követve a Soutourout (kétfejű farkas). A kétfejű bestiát ninja és kutyája testesíti meg, majd egy hasonló típusú technikát használnak, mint a Gatsuuga, ez azonban sokkal gyorsabb, erősebb, így aztán nehezebb követni és persze veszedelmesebb az ellenség számára. Mielőtt azonban kutya és gazdája használná ezt, az ebnek meg kell jelölnie az ellenséget, hogy szag után tudják majd őket követni. A farkas olyan gyorsan megy, hogy a hanghullám, amit maga után hagy, az is megsebesíti az ellenséget.

Gatsuuga:


Először használja: Inuzuka Kiba és Akamaru
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 76

TaiJutsu technika, ami a Juujin Bunshint (bestia-ember klón) követi, ahol ninja és kutyája olyan gyorsan forognak, hogy az ellenség nem fogja tudni azt kivédeni normál védekezési technikával.

GenJutsu Kai:


Először használja: Hatake Kakashi
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 114

NinJutsu technika, ahol a ninja összpontosítja a chakráját, majd „kai”, vagy „elengedést” mond. Saját magán és másokon is használhatja. Ez a GaiJutsu feloldására való, a legtöbb ninja ismeri.

Goguoufuuin:


Először használja: Orochimaru
Típusa: FuuinJutsu
Ebben a fejezetben: 49

Nagyon erős és egyben elfelejtett technika ez, ami arra való, hogy pecsétet helyezzen el a pecséten. Kifejtem, mielőtt az adatokra lépnénk. Minden FuuinJutsu jeleket használ, amiknek különböző formái vannak, ezeknek a száma baromi sok. Jutsu hatására azonban csak néhány szimbólum válik láthatóvá. Ha láthatóvá válik néhány ezek közül, rájöhetnek, hogy ezek bizony ismétlődő sorrendben vannak. Van, hogy elég sok hely van közöttük, de néhol pedig elégé zárkózottak. Ez mind attól a ninjától függ.

Példaként, a Narutoba zárt róka démon négy technikával van ”odahelyezve”. Ezek között hely van. Ez azért van, mert így Naruto kontrolálni tudja a benne lévő démont, kevesebb kockázattal.

Ez a FuuinJutsu azonban más, mint a többi, ez a szokványos négy helyett öt sort használ, megszüntetve a réseket. Az öt új pecsét beékelődik a négy régebbi közé, megváltoztatva ezzel annak jelentőségét. Ezzel elkábítja az ellenséget is, akinek legalább egy napig pihennie kell. Ellenben ennél nagyobb jelentősége, hogy elzárja a chakra egy részét. Naruto, miután beszerezte ezt Orochimarutól nem tudta Kyubi és saját chakráját keverni, így nagyon instabil lett a chakrája.

Hogy is megy ez? A ninja chakrát összpontosít a kezébe, majd az ujjaival megjelöli áldozatát. Az öt ujjból az öt különböző pecsét válik ki, és tapad az ellenséghez. Nagyon nehéz ezt a technikát véghezvinni, csak a legerősebbek és legedzettebbek képesek rá.

Goguoukaiin:


Először használja: Jiraiya
Típusa: FuuinJutsu
Ebben a fejezetben: 91

FuuinJtsu, ami arra való, hogy hatástalanítsa a Goguoufuuint és ezzel visszaállítsa a ninjában a normális chakra kontrolt.

Hakkeshou: Kaiten:


Először használja: Hyuuga Neji
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 101

NinJutsu technika, ahol a ninja a Byakugan segítségével állít fel egy tökéletes védelmet, ami minden támadást megállít. Mivel a Byakugannal 360 fokos szögben képes érzékelni bármilyen támadást, így ennek a képességnek a használatával valósul meg a Kaiten. Mielött a támadás célba érne, egy kis adag chakrát ereszt ki a testéből, aztán elkezd forogni. Normális esetben a chakra kimenetelt nehéz kezelni, még egy Jounin számára is. A Hyuuga klán egyes tagjai azonban képesek az egész testükből chakrát kiengedni.

Hakkeshou: Rokujuu Yonshou:


Először használja: Hyuuga Neji
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 101

TaiJutsu technika, ami ötvözi a Byakugant és a Jyukent. Egy gyors mozgáskombinációval, és a chakrapontok észrevételével a ninja képes ezek közül akár 64-et is megsebezni, elállítani (összesen 361 ilyen pont van a testen). Először kettőt talál el, majd többszöröseit. Miután bevitte mind a 64 ütést az ellenfélben a chakra áramlás megszakad, órási fájdalom sújtja és halál közeli állapotba kerül. A Hyuuga klán tudja csak használni.

Harem no Jutsu:


Először használja: Uzumaki Naruto
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 2

Két NinJutsu technika kombinációja: az Oiroke no Jutsu és a Kage Bunshin no Jutsué. Ez a két képesség egyszerre használva egy sereg bomba nőt hozz létre, akik meztelenek, így még a legkevésbé sem perverz embert is levéve a lábáról. Először Naruto használja a második fejezetben, később nem találkozni vele. Bárki, aki tudja használni a Kage Bunshint és az átváltozást képes ezt a technikát végrehajtani.

Harichakra:


Először használja: Hyuuga Neji
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 193

NinJutsu technika, ami megkívánja a Jyuken használatát. A ninja az ujjaiból chakrát enged ki, ami végigfut a tárgyon, ami esetleg gátolja a szabad mozgásban. Ezután ez a tárgy könnyedén elszakad.

Haridoku:


Először használja: Shizune
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 156

TaiJutsu technika. Egy olyan készülék van a ninja karján, amin mérgezett nyilak vannak. Ezeket egy madzag segítségével lehet mozgatni. Amikor a madzagot hátrahúzzák befeszül a cuccos, mikor elengedik a nyilacskák kirepülnek egyenesen az ellenfél felé.

Harisuzu:


Először használja: Kin
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 74

Nagyon régi technika. Ez abból áll, hogy a ninja elhajít néhány kunait, amin csengők vannak, majd még egy sort. Az ellenfél füle automatikusan beáll a hangra, és nem veszi észre, hogy a következő adagban eggyel kevesebb van. Azonban figyelemelterelésre is kiváló, hiszen míg az ellenfél a csengőket hallja mi tudunk támadásba lendülni.

Haritsuba:


Először használja: Shizune
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 165

TaiJutsu technika, ahol a ninja a szájából lövell ki mérgezett nyilakat. Ez igen hatásos lehet, ha az ellenség figyelmét elvonjuk, mégpedig úgy, hogy a kezünkre összpontosítson.

Henge no Jutsu:


Először használja: Akadémiai tanulók
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 1

Legegyszerűbb technikák egyike, amit minden akadémiai tanulónak meg kell tanulnia. Amolyan átváltozás jellegű. Nagyon hasznos, hiszen ha felvesszük az ellenség egy csapattársának az alakját, besurranhatunk mögéjük, és onnan könnyedén végezhetünk mindenkivel.

Houin Fuukoku:


Először használja: Sakon
Típusa: FuuinJutsu
Ebben a fejezetben: 184

FuuinJutsu technika, ami a végső lépés a Shikokumujinhoz. Egyik ninja 5 papírlapra pecséteket csinál a saját véréből, majd ezeket elhelyezi a hordón. Ezután elmondanak a ninják egy sor szöveget, mire a papírlapok lezárják a hordót. Csak akkor törik fel, ha a ninja a hordón belül teljesen átalakult.

Houshou:


Először használja: Jiroubou
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 189

TaiJutsu technika, ahol a ninja tenyérrel üti meg az ellent, aki ezután elszáll. Némi erővel párosítva ez a technika igen halálos is lehet.

Hyuuga Bunke Juinjutsu:


Először használja: Hyuuga Neji
Típusa: JuinJutsu
Ebben a fejezetben: 102

Ez egy JuinJutsu, ami a Hyuuga klán szolgáló részét sérti. Ez a technika egy jelet hozz létre a homlokon, ami arra utál, hogy a ninjának meg kell óvnia a fő házat. Egy egyszerű kézpecséttel el lehet helyezni ezt a jelet. Ez igen nagy fájdalommal jár akkor, ha a fő házból egy tag aktiválja ezt. Azonban ez tönkrevágja a Byakugant is, tehát az ellenfél ninja nem tudja magának megkaparintani. Elsőként Neji homlokán láthatjuk ezt a jelet a 102. fejezetben.

Ichi no Hoshi:


Először használja: Temari
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 73

Ehhez a technikához nagy erő és egy iszonyatosan nagy (és speckó) legyező szükségeltetik. Amikor meglengeti a ninja a legyezőt az egy kis szelet hozz létre, amin nem tud se kunai, se shuriken áthatolni. Elsőként Temari a 73. fejezetben használja (az animében is láthattuk, a 43. fejezetben), amikor TenTen ellen harcolt. 106. fejezetben azonban ennek a technikának a teljes erejét megfigyelhettük.

Isshi Resshin:


Először használja: Tsunade
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 159

TaiJutsu technika, amit csak a legerősebb ninják tudnak alkalmazni. Egyetlen ujjal a ninja földrengést tud létrehozni, csak annyit kell tennie, hogy maga előtt a földhöz nyúl. Persze ez sokkal veszedelmesebb lenne, ha az ellenfél magát tudná vele megütni, de távolságra is egészen jól működik így.

Jinnikuken:


Először használja: Kimimaro
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 201

Ezt a NinJutsu technikát csak azok használhatják, akik rendelkeznek a Gaia Fuuinnal, az egyetlen eddig ismert ilyen karakter Kimimaro. A kezéből kiveheti a csontot, amit fegyverként használhat fel.

Jouro Senbon:


Először használja: Sigure
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 58

NinJutsu technika, ahol a ninja egy vagy több esernyőt dob fel az égbe, amik tűket tartalmaznak. Miután feldobták az ernyőket chakrával irányíthatják azokat, hogy merre szálljanak, majd hogy mikor lőjék ki a tűket, később ezeket a kis halálos fegyvereket is, hogy azok biztosan ellenséget találjanak. Ezek a tűk chakrával ”fűszerezve” olyan erősek lehetnek, mint az öt milliméter vastag acél.

Juujin Bunshin:


Először használja: Inuzuka Kiba és Akamaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 76

NinJutsu technika, ahol a kutyát, mint ninja felszerelést lehet használni, a chakráját pedig egy pirulával meg lehet növelni. Ezt követően az eb felugrik gazdája hátára, felvéve a ninja hasonmását, ahol közben a ninja olyan lesz, mint egy bestia, a Shikakyu no Jutsu használatával. Ez a technika az Inuzuka klánhoz tartozik.

Jyuken:


Először használja: Hyuuga Hinata és Hyuuga Neji
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 79

Ez az ellentéte a Tekken stílusnak. A támadások finomabbak, még több lehetőséget nyújt, és a chakra pontokat, vagy a belső szerveket célozza meg. Ezzel úgy lehet megtámadni a belső szerveket -amiket nem lehet edzeni -hogy azokat le lehet állítani, esetleg megbénítani. Persze más módszer is van. A 361 pont közül eltalálja a ninja a legfontosabbakat, azok lassíthatják az ellenfél reakcióidejét, a chakra kontrolálását befolyásolhatja, akár meg is ölheti. Csak a Hyuuga klán tagjai tudják használni, a Byakugan segítségével.

Kage Bunshin no Jutsu:


Először használja: Uzumaki Naruto
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 1

Elfelejtett és igazán nehéz technika, amit csak nagyon kevesen tudnak használni. A pecsétek tekercsén található, de néhány ninja máshonnan ismeri ezt a technikát (mint Kakashi). Hasonló, mint a Bunshin no Jutsu, a különbség a klónokban keresendő. Mivel a Kage Bunshin nem ál klónokat, hanem valódiakat csinál, akik valós fájdalmat tudnak okozni az ellenfélben.

Ezt a technikát nehéz elsajátítani, mivel a ninjának a chakrát egyenletesen kell elosztania, és hasznosan kell használnia. Mivel egyenletesen kap mindegyik klón a chakrából, nem lehet meghatározni, hogy melyik is a valódi, még a Sharingannak sem. A klónok az első ütés után eltűnnek, de kit zavar, ha van belőle vagy száz? Egy gyengébb ninja csak keveset és gyengét tud ezekből csinálni, egy erősebb már több tucatot is.

Elsőként Naruto használja az első fejezetben, de később láthatjuk ezt Kakashitól, Itachitól, a negyedik Hokagetől és Orochimarutól is.

Kage Konoha Buyou:


Először használja: Rock Lee
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 37

Egy támadás, ami önmagában nem sok veszélyt hordoz, csak más Jutsukkal kombinálva. Nem sebesíti meg az ellenfelet, egy jól megfontolt TaiJutsu, amihez nem kell chakra, és így kézpecsét sem. Ez a Jutsu a levegőben valósítható meg, tehát az ellennek a levegőben kell lennie teljes valójában. Amikor a levegőben van a shinobi úgy helyezkedik, hogy a ninja alatt legyen, átlósan a levegőben. Ez annyit tesz, hogy az ellenfél árnyékává válik, megakadályozva, hogy az elszökjön. Ha mindkettő ninja habozik, akkor esélyt ad a shinobinak arra, hogy az megüsse.

Ezt a technikát egy másik előzi meg, amely felküldi az ellent a magasba, majd ezt követően egy másik TaiJutsu következik, mint az Omote Renge, vagy Shishi Rendan. Persze a Kage Konoha Buyou után jöhetne NinJutsu is, de ekkor túl közel van egymáshoz a két ninja és félő, hogy mindketten megsebesülnek. Persze van árny oldala is ennek a technikának, hiszen ha az ellenfél idejében rájön, hogy mi van készülőben, tud rá reagálni, és megakadályozni saját vesztét. Először Rock Lee használja, de később (lemásolva őt) Kakashi és Sasuke is.

Kage Kubishibari no Jutsu:


Először használja: Nara Shikato
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 137

NinJutsu technika, ami a Kagemane no Jutsu egy variációja. A ninja használja a Kagemane no Jutsut, hogy elkapja az ellenfelet, és kényszeríti, hogy ugyanazokat a mozdulatokat hajtsa végre, mint ő. Ha ez sikeres, akkor jön ennek a technikának a varázsa, ami abból áll, hogy egy kéz, ami árnyékból van, felcsúszik az ellenség nyakára és megfojtja, vagy eltöri. A Nara klán ennek a specialistája.

Kage Shuriken no Jutsu:


Először használja: Uchiha Sasuke
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 14

Nagyon segítőkész technika, ha be akarjuk csapni az ellenséget. A lényege, hogy két nagyobb shurikent dobnak el, a második az első árnyékában, ami annyit tesz, hogy csak egyet lát az ellen. Az ellenség azt hiszi, hogy csak egyet dobtak el, amit kikerül, de nagy meglepetésére jön a második, ami már nagy eséllyel megsebezi. TaiJutsu, hiszen csak erő kell ahhoz, hogy megfelelően dobja el a ninja a két shurikent. Elsőként Sasuke használja, Naruto segítségével.

Kagemane no Jutsu:


Először használja: Nara Shikamaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 55

Régebben Kageshibari no Jutsunak nevezték, ez annyit tesz, hogy a ninja árnyékát összekapcsolja az ellenség(ek)ével. Ha megtörtént a kapcsolat a ninja öt percig irányíthatja a másik testét. Amilyen mozdulatot tesz a ninja, olyat tesz egy-az egyben az ellensége is, egymást tükörképei lesznek. Ezzel a képességgel könnyedén át lehet verni az ellenséget, hiszen egy okosabb ninja tudja, hogy hogyan mozgassa az árnyékát úgy, hogy az elkapja az ellent. Ahol árnyék van, ott megnövekszik a Kagemane no Jutsu hatótávolsága, méghozzá akkorával, amekkora az árnyékolt terület maga. Ez a technika a Nara klán specialitása…

Kamaitachi:


Először használja: Temari
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 73

A ninja ernyő segítségével egy igen erős és gyors forgószelet hoz létre, amelyet chakrával párosít, majd ezt elküldi az ellenfél felé, persze egyre gyorsuló formában. Ez ha elkapja az ellent, bizony elég kellemetlenül tönkreveri azt. Először Temari használja a TenTen elleni harcban.

Kanashibari no Jutsu:


Először használja: Orochimaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 49

NinJutsu technika, amely segítségével teljesen lefagyasztja az ellenséget, elhiteti vele, hogy már nincs sok ideje hátra. Először Orochimarutól láthatjuk ezt, még az erdőben. Anku és néhány ANBU tag is tudja ezt használni.

Karuto no Tayori:


Először használja: Kabuto
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 39

Olyan technika, ahol a ninja a chakráját használva kis kártyalapokra jegyez fel információkat a többi ninjáról. Ez tartalmazhat a ninjáról információkat, vagy a falujáról. Ez csak akkor válik olvashatóvá, ha a használó a chakrájának a segítségével előhozza az írást.

Kasui Nikudan Sensha:


Először használja: Akamichi Chouji
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 189

TaiJutsu technika, ami egyesíti a Baika no Jutsut és néhány kunai kést, amit a ninja a teste köré helyez. Miután megnőtt és körberakta magát kunaikkal, a ninja forogni kezd, így egy baromi nagy labdát létrehozva, ami iszonyatosan fáj, ha eltalál. Ez a technika az Akamichi klánhoz tartozik.

Katateoichi Baika no Jutsu:


Először használja: Akamichi Chouji
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 189

A Baika no Jutsu egy variációja. Ezzel a technikával a ninja csak egy testrészét növeszti meg, (kar, láb) aztán ezzel megtámadhatja az ellenfelet, hogy péppé zúzza. Ez a technika az Akamichi klánhoz tartozik.

Katon: Goukakyuu no Jutsu:


Először használja: Uchiha Sasuke
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 7

Ez egy nagyon erős NinJutsu, a legtöbb genin nem is képes arra, hogy megcsinálja, mivel sok chakra kell hozzá. Először nagy mennyiségű chakrát kell gyűjtenie a ninjának a kezébe, majd a szájához, hasonlóan működik, mint egy lángszóró. A szájból tűz jön elő, az egyik kézzel ami a száj előtt van, lehet kontrolálni egy izzó tűzlabdává. Mint más elementáris technikához, itt is kézpecsétek szükségesek. Ez a tigris és a ló pecséteket használja.

Katon: Housenka no Jutsu:


Először használja: Uchiha Sasuke
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 46

Másik igen erős technika, ami az Uchiha klán nevéhez fűződik, a Katon Housenka nagyon erős és igen megbízható Jutsu. A hasonlóság e között és a Katon Goukakyuu között, hogy itt sok kicsi tűzlabdát présel ki a szájából a ninja. Ez akkor jó, ha egyszerre több ellenfelet akarunk megsebezni, de éppen azért mert kicsik, igen könnyen kikerülhetőek.

Lássuk, hogyan működik! Először is a ninja chakrát gyűjt a szájához, néhány kézpecséttel megspékelve. Amikor kellő mennyiség gyűjt össze a ninja két ujját a szájához, teszi és lövellni kezdi magából a tűzgolyókat. Az ujjaival tudja kontrolálni a tűzlabdák gyorsaságát, irányát. Ehhez a technikához nagy koncentráció és chakra mennyiség szükségeltetik.

Katon: Karyuu Endan:


Először használja: Sandaime
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 120

Tűz típusú technika, ahol a használó egy mély levegőt vesz, teljesen feltöltve a tüdejét. Majd kiengedi, némi kézpecsétet alámutogat, mire egy tűzfal veszi körül az ellenséget.

Katon: Ryuuka no Jutsu:


Először használja: Uchiha Sasuke
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 49

Másik igen erős NinJutsu technika, ami az Uchiha klán erősebb tagjaihoz tartozik. Talán a második legerősebb tűz típusú technika. Igen nehéz, mégis a fiatal genin Sasuke be tudta vetni az Orochimaru elleni csatában. Nagy chakra koncentrációt igényel, Sasuke az egyetlen genin, aki ezt a technikát meg tudta csinálni. Néhány kézpecsét után, és a szájba gyűjtött chakra kiengedése után, a ninja egy igen erős támadást tud véghezvinni.

Az összes chakra, amit a szájába gyűjtött átalakul tűzzé, még a ninja szájában, majd ez egyszerre kiengedve egy hosszú lángot tud kibocsátani, ami egyenesen az ellenfél felé tart. Ennek a technikának is van árnyoldala. Először le kell foglalni valamivel az ellenfelet, csak akkor áll neki a ninja végrehajtani ezt a támadást, hiszen nagyon nagy koncentrációt igényel. És ha elrontja, akkor jobb esetben sok chakrát vesztegetett el, a rosszabb esett, hogy saját magát gyújtotta fel.

Katsuyu Bunshin no Jutsu:


Először használja: Katsuyu
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 170

NinJutsu technika, ami Katsuyu, a meztelen csigák királyának képessége. Amikor szorult helyzetbe kerül, több száz apró darabra hullik szét, hogy aztán később ismételten összeálljon egy nagy egésszé.

Kawarimi no Jutsu:


Először használja: Hatake Kakashi
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 5

(részlet a magyar fordítású mangából): A Kawarimi no Jutsu morális kimerültség mellett könnyen kicseréli a testet állatokkal, vagy növényekkel. Ez általában zavart kelt az ellenfélben, így esélyt kap egy új támadásra.

Kazaguruma no Sharingan: Sanjuuken:


Először használja: Uchiha Sasuke
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 49

TaiJutsu technika, ami a Sharingan erejét használja ki, hogy átlássa az ellenfél támadását. Ehhez a támadáshoz három penge kell, kettő kézből, egy pedig szájból lesz indítva. Ezek arra jók, hogy megzavarják az ellenséget a kezdődő támadás előtt. Csak az Uchiha klán tagjai tudják használni.

Kekkai Konchuu Bunshin no Jutsu:


Először használja: Aburame Shino
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 126

NinJutsu technika, amit az Aburame klán tud használni bogarak segítségével. A ninja megparancsolhatja a bogaraknak, hogy vegyék fel az ő alakját, és teljesen koppintsák le. Amikor ezt a klónt megtámadják a bogarak szétszélednek, megszakítva ezt a technikát.

Kenkaze:


Először használja: Baki
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 92

NinJutsu technika, ahol a ninja egy forgószél alakú pengét hozz létre az ellensége körül. A chakrája segítségével. Ezeket igazán könnyű átvágni.

Kirigakure no Jutsu:


Először használja: Momochi Zabuza
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 12

NinJutsu technika, aminek a segítségével a ninja egy nagyobb területet ködbe boríthat. Remek a csöndes gyilkoláshoz, mivel igen kicsi a látótávolság ezen a környéken.

Kishibari no Jutsu:


Először használja: Yuuhi Kurenai
Típusa: GenJutsu
Ebben a fejezetben: 141

GenJutsu technika, ahol a ninja eltűnik az ellensége szeme elöl, majd előidézi benne azt a tényt, hogy egy óriási fa nőtt a háta mögött, ami elkapta és a halálba küldi. Először Yuuhi Kurenai használja, de később ugyanazt a technikát Uchiha Itachi lemásolja.

Kokuangyo no Jutsu:


Először használja: Shodaime
Típusa: GenJutsu
Ebben a fejezetben: 122

GenJutsu technika, ami megvakítja az ellenfelet. Totális sötétség borítja el, és nem lát semmit, csak a saját testét. A ninja szabadon támadhatja meg az ellent, anélkül hogy tartania kellene attól, hogy az visszaüt. Ha a ninját elkapják, mikor használja ezt a technikát, az automatikusan a technika megszűnésével jár.

Kongou Nyoi:


Először használja: Enma
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 120

Henge no Jutsu variációja, ahol a ninja bottá alakítja át magát. Ez a misztikus bot gyémántból készül, és úgy állítható a mérete, ahogyan azt a ninja akarja. Ez annyira erős, hogy sziklákat lehet vele péppé őrölni, vagy éppen támadásokat kivédeni.

Konoha Gouriki Senpuu:


Először használja: Maito Gai
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 143

TaiJutsu technika, ahol a ninja összegyűjti az összes erejét egy igen erős és megrázó csapásba összpontosítva.

Konoha Reppuu:


Először használja: Rock Lee
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 37

Az egyik alap TaiJutsu, amit Lee megtanult. Nagyon egyszerű, de hasznos technika az ellen, aki közvetett támadást akar bevinni. Mint más TaiJutsu technikánál itt se kell chakra összpontosítás, vagy kézjel, a ninja egyből véghez tudja vinni. A lábát használva a ninja kirúgja az ellenfél lábát, míg a domináns lábával feltartja az ellent.

Ez a mozdulat némi szelet csinál, innen a neve: vad szél. Ez a ”szél” elrepíti az ellenfelet, és nekilöki valami kemény objektumnak, mondjuk egy fának. Ez nem egy Jutsu, amit egymaga tud használni valaki. Kézenfekvő technika, amit könnyű elkerülni. Éppen ezért veszélyes is valahol használni, hiszen ha az ellenség kikerüli a támadást, és ő indít egy másikat a ninjának nem sok esélye van kikerülni azt.

Konoha Senpuu:


Először használja: Rock Lee
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 37

Ez Rock Lee úgymond kedvenc technikája, Gaitól tanulta. Gyorsaság, erő és a meglepetés ereje együtt. Ezt lemásolta Sasuke, és akkor használta, mikor a harmadik kör előtti selejtezőben harcolt Yoroi ellen.

Először is a ninja eltűnik, a hihetetlen sebessége lévén. Az ellenfél ekkor teljesen megzavarodik. Pár másodperc leforgása alatt a ninja megjelenik az ellenfél alatt és a levegőbe rúgja. Ez egészen fájdalmas a szenvedő alany részéről, mégsem elég hatásos. Ezt általában a Kage Buyou , vagy más hasonlóan erős támadás követi. Persze ezt a támadást igen nehéz kikerülni, hiszen a ninja olyan hihetetlenül gyorsan mozog, és olyan hirtelen rúgja fel ellenfelét az égbe, hogy az csaknem követhetetlen.

Konohagakure Furui Taijutsu Suukoujutsu: Itami no Sennen:


Először használja: Hatake Kakashi
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 5

Ez egy igen kellemetlen technika az ellenség szempontjából nézve. A ninja két ujját összerakja, majd azokat beledöfi az ellenfél hátsó részébe. Nem túl hatásos technika, hiszen nem sebez sokat, de kellőképpen lerombolja az ellenség önbizalmát. Bárki használhatja, akinek van ujja, és nincs erkölcse

Kontserun Henge no Jutsu:


Először használja: Sakon, Tayuya, Kidoumaru, és Jiroubou
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 115

NinJutsu technika, ahol két vagy több ember, akik megfelelően tudják használni a Henge no Jutsut, majd két embert csinálnak, aki egy embernek látszik. A technika felbomlik, amikor az egyik tag abbahagyja a koncentrálást.

Kuchiyose no Jutsu:


Először használja: Hatake Kakashi
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 29

Vérrel való érintkezés után a legtöbb ninja tud idézni egy vagy több bestiát maga mellé a harc folyamán. A saját vérüket kell használni ”áldozatként”, majd kézpecsétek elmutogatása után a földre kell csapni. Ezek az állatok a legkülönbözőbbek lehetnek, ám a legtöbb kapcsolódik a japán naptár rendszerhez.

Mindegyik idézni képes bestiának megvan a maga királya. A varangyoké Gamabunta, a kígyóké Manda, míg a csigáké Katsuyu. Lehetőség van arra is, hogy egyszerre több dolgokat idézzenek meg.

Sok formája van a Kuchiyosenek. Valamelyikhez nem kell a vérünket adnunk, némelyiknél pedig a kézpecséteket lehet mellőzni. Nem csak állatokat lehet ám idézni, lehetnek tárgyak és emberek is. Ilyen mondjuk a chuunin vizsga második körében a tekercsek, amiket meg kell szerezniük a csapatoknak. Mint említettem ezek lehetnek tárgyak is, Sakon által idézett hordó például.

Elsőként Hatake Kakashi használta a technikát. De később láthatjuk majd Narutotól, Gaitól, Orochimarutól, Jiraiyatól és Ankotól is. Még sorolhatnám a neveket, de úgy érzem ennyi elég.

Kuchiyose no Jutsu: Edo Tensei:


Először használja: Orochimaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 117

Egy tiltott NinJutsu technika, a Kuchiyose no Jutsu egyik fajtája. A Kuchiyose no Jutsuvel ellentétben, itt nem kell megegyezés mert ez a technika a holtakat hozza vissza. Hogy megidézzen egy halottat, a ninja használja a vérét, majd felkészítenek egy élőt áldozatként, ami a teste lesz a megidézett léleknek. Az áldozat körül hamut és port szórnak el. Ezután a test pszichikai és mentális jellemzőknek lesz kitéve a megidézett által, ami lehetővé teszi, hogy emlékezzen mindenre az életéből, technikákat is elsajátítva így. Ezután használhatja őket csatában.

Mikor a ninja kész hogy használja ezt csata közben, a testek fakoporsókból jönnek elő, amik a föld alól bújnak. Mikor teljesen a felszínre ért a koporsó a testek készen állnak a harcra. Innentől fogva ezek nem többek, mind sétáló hullák. Ezt követően az idéző ráparancsol a lényekre, hogy teljesítsék a parancsát és visszaadja nekik a vitalitásukat. A testek nekiállnak harcolni, ám még annyi előnyt kapnak, hogy gyorsan regenerálódnak a sebeik. Addig maradnak ezen a világon, míg még egyszer meg nem halnak.

Kuchiyose no Jutsu: Mouhogosha:


Először használja: Tayuya
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 202

Variációja a Kuchiyose no Jutsunak. Ezzel a technikával egy vagy több ”vak őrzőt” kötéssel az arcuk és szemük körül, ami megvédi az idézőt. A lényeg abban rejlik, hogy a ninja fuvolával kommunikál feléjük, azzal mozgatja őket. Egy igazán régi NinJutsu technika.

Kuchiyose no Jutsu: Rashoumon:


Először használja: Sakun és Ukon
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: ?

Variációja a Kuchiyose no Jutsunak. Ahelyett hogy hús-vér lényt idézne meg a ninja, Rashoumont hívja elő, a nagy és áthatolhatatlan falat, amin egy démon feje van.

Kugutsu no Jutsu:


Először használja: Kankuro
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 34

NinJutsu technika, ahol a ninja irányíthat bábot az ujjaival, chakra segítségével. A bábot lehet manipulálni, hogy úgy nézzen ki, mint bárki más, vagy éppen úgy, mint maga a bábmester. Így át lehet verni az ellenfelet, aki azt hiszi, hogy a bábmester cipeli a bábot, míg akár fordítva is igaz lehet ez. Önmagában a báb nem egy félelmetes ellenfél. Dupla csatlakozással és rejtett fegyverekkel (mérgezett tőrök, gázbombák) azonban igazán veszedelmes. Hogy mit is rejt ez a dupla csatlakozás? Nos azt, hogy a bábnak lejönnek kezei lábai és igen éles kardocskák lesznek, amik felnyársalják az ellent. Ehhez persze kell egy másik báb, amely addig fogva tartja az ellenséget magában.

Kumo Kousatsu:


Először használja: Kidoumaru
Típusa: TaiJutsu
Ebben a fejezetben: 191

TaiJutsu technika, ami Kidoramu egyedisége, az egyetlen, aki chakra hálót tud elrejteni a szájában. Hat fonalat készít, amiket fákhoz, vagy más stabil tárgyakhoz rögzít, aztán lengeni kezd rajtuk növelve így a sebességét (tiszta pókember).

Kumo Soukai:


Először használja: Kidoumaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 191

NinJutsu technika, ami lehetővé teszi a ninja számára, hogy ragadós hálót hozzon létre a szájában, amit utána nyállal kever össze. Ezután ezt ki tudja köpni, ami teljesen olyan lesz mint a pókháló. Mivel chakra áramlik a hálóban szinte elpusztíthatatlan, akár két elefántot is képes lenne megtartani.

Kumokakuhan:


Először használja: Kidoumaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 178

A ninja egy igen erős hálót tud létrehozni a szájában, amit a nyálával és chakrával vegyít, majd kiköpi. A háló megtámadja az ellenséget, megvakítja, így a ninja mögé tud kerülni, a sebességének és a pókhálójának a segítségével.

Kumonenkin:


Először használja: Kidoumaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 192

A ninja egy igen erős hálót tud létrehozni a szájában, amit a nyálával és chakrával vegyít, majd kiköpi. Ebből egy aranyszínű, hosszú, éles dárdaszerűség lesz, amit elhajít, mint egy kunait. Ezt nem kell kivennie a szájából, akár kiköpheti onnan is.

Kumoshibari:


Először használja: Kidoumaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 183

A ninja egy igen erős hálót tud létrehozni a szájában, amit a nyálával és chakrával vegyít, majd kiköpi. Egy olyan háló jön ki a szájából, amely odaszögez az ellenfelet valami stabilhoz. Valami hasonló, mint a selyemgubó. Mivel a hálóban chakra áramlik igen nehéz áttörni.

Kumosu Roken no Jutsu:


Először használja: Kidoumaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 186

A ninja egy igen erős hálót tud létrehozni a szájában, amit a nyálával és chakrával vegyít, majd kiköpi. A hálót le lehet rakni, hogy úgy nézzen ki, mint egy normális pókháló. Ám ez a háló a ninja ujjaihoz van rögzítve, tehát ha megmozdul, akkor lehet tudni, merről jön az ellenség.

Kumosu Roken no Kansei:


Először használja: Kidoumaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 186

A ninja egy igen erős hálót tud létrehozni a szájában, amit a nyálával és chakrával vegyít, majd kiköpi. A ninja ezt olyan keskenyé tudja változtatni, hogy alig lehet észrevenni, tökéletes módon lehet használni csapdaként. Ezek ugyanúgy műkődnek, mint a normális csapdáknál használt kötelek, csak sokkal észrevehetetlenebbek és erősebbek.

Kumoyoroikin:


Először használja: Kidoumaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 194

NinJutsu technika, ami hasonlít a Kumonenkinre, ez azonban keményebb aranyozott pajzsot hozz létre a teste körül. Chakrával vegyítve olyan erős pajzsot hozhat létre maga körül, ami ellenáll a pszichikai támadásoknak.

Kumoyumiyakin:


Először használja: Kidoumaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 195

NinJutsu technika, ami hasonlít a Kumonenkinre. Chakrával vegyítve a nyálát a ninja egy kemény íjat készíthet, mellé, pedig aranyozott nyilakat, amik megtalálják a célpontot. Akárhogyan lehet alakítani a nyíl fejét, bármilyen erősségű és végű lehet. A lényege ennek, hogy a nyilat kilövés után irányíthatja a ninja, hiszen az egy fonalon keresztül kapcsolódik hozzá. Bármilyen irányba el tudnak fordulni, de csak ötven méteren belül.

Kusanagi no Tsurugi:


Először használja: Orochimaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 120

A Kuchiyose no Jutsu egy variációja, ahol a ninja kígyót idézhet, ami a szájából jön elő. A kígyóval ezután többféle támadást lehet végrehajtani, mint a Kusanagi no Tsurugi, amivel a ninja támadhat, miután kivette a szájából, de még akkor is ha nem! Ez egy penge egyébként (szabad fordításban: fűvágó kard). A ninja a kardot úgy használhatja, hogy nem kell hozzáérnie.

Kyoumeisen:


Először használja: Dosu
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 40

NinJutsu technika, ahol a ninja hanghullámokat használ 150 megahertz fölött, amivel az ellenfél fülében olyan hullámot gerjeszt, amit az már nem tud elviselni. Ez eljut az agyba, amire az nem tud reagálni, így a világ enyhén összemosódik. A hanghullámot egy metál ”karvédővel” produkálja, amiben lyukas részek is vannak. Ezeknek a rezgése készíti ki az ellent. Elég, ha a ninja meglengeti az ellenség előtt a szerkezetét, az már olyan hanghullámot generál, ami az ellenség vesztéhez vezet.

Kyuushuu no Chakra:


Először használja: Jiroubou
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 190

NinJutsu technika, ahol a ninjának az ellenséggel közvetlen testi kapcsolatba kell lépnie. A Sabaki no Genkivel ellentétben, ez az ellenfél chakráját elszívja és a magáévá teszi.

Makyou Hyoushou:


Először használja: Haku
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 24

Ez az egyik legerősebb jutsu, amit Haku bemutatott, és ő az egyetlen ninja aki, tudja, hogy kell ezt véghezvinni. Ez azért van, mert ez Haku vérvonal képességének egyike. Ez a jutsu 90%-os halálozási mutatóval rendelkezik, aki beleesett a csapdájába igen kis eséllyel menekülhet csak meg. Ez Haku aduásza, mivel sok energiát emészt fel.

Először is chakrát gyűjt, közben kézjeleket mutogat. Ezután a kezét egy érdekes pozícióba helyezi, majd az összes gyűjtött chakrából jégtükröket hozz létre az ellenség körül, ami elzárja az összes lehetséges menekülési útvonalat. Ezután belemegy az egyik tükörbe, ez az ellenség vége, innentől már nincs visszaút. Ekkor következik az igazi harc, Haku kivetíti magát az összes tükörre, majd tűket kezd dobálni tucatjával.

Aki belekerült a jutsuba nem egy könnyedén ütheti meg Hakut, mivel mindegyik tükörre (egy kivételével) csak a saját képes van kivetítve. Mivel Haku igen gyors bármikor változtathatja a helyét is, így még nehezebben lehet észrevenni. A Sharingan képes átlátni ezen a ”trükkön”, de nem olyan könnyen, mint más technikán. A tükröket egyéb iránt nehéz összetörni, ez is szolgáltatja a 90%-os halálozási mutatót.

Haku használja először a 24. fejezetben. Más nem használja, hiszen ez Haku vérvonal képessége.

Mega Baika no Jutsu:


Először használja: Akamichi Chouji
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 189
A Baika no Jutsu egy variációja. A ninja a kalóriáját még gyorsabban használja el, így chakra pótlásával megnövelheti a testét, sokkal nagyobbra, mint ami a normális mérték. Nagyobbra, mint egy hektárnyi erdő. Ezt a technikát az Akamichi klán tagjai tudják véghezvinni.

Metampsychosis:


Először használja: Orochimaru
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 199

Orochimaru ”nagyra becsült” technikája, amit még Konohában fejlesztett ki. Ez a technika megengedi Orochimaru számára, hogy ellopja más testét, pusztán azzal, hogy meddőn nézi. A szemkontaktus után gondolattovábbítással tetőzi az áldozat baját, majd jöhet az átvedlés. Ezzel a technikával a kiszemelt ninja vérvonal képességét is el tudja lopni. Mivel ez egy kemény jutsu, csak néhány év elmúlása után tudja újra használni, addig pedig a kiszemelt bőrében kell maradnia.

Mizu Bunshin no Jutsu:


Először használja: Momochi Zabuza
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 12

NinJutsu technika, amely vizet használ klón készítéséhez. Mindegyik klón igen erős, ám nem tud messzire vonulni a használójától. A Kage Bunshin no Jutsuhoz hasonlóan, ugyanúgy támadhat, mint a ninja maga, és egy ütés elpusztítja. Először Zabuza használja, ám Kakashi gyorsan lemásolja róla a Sharingan segítségével.

Mokudon: Jyukai Koudan:


Először használja: Shoidame
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 122

Fa típusú technika, ahol a ninja a chakrájának a segítségével egy facsemetét hoz létre, majd folyamatos chakrával való táplálás után ebből egy iszonyat nagy fát hozz létre. Több irányba ágazóan nő, közben, pedig elfogja az ellenfél ninját és magába foglalja. Shodaime használja először a 122. fejezetben és ő az egyetlen, aki használni tudja.

Mugensajin Daitopa:


Először használja: Gaara
Típusa: NinJutsu
Ebben a fejezetben: 132

NinJutsu technika, ahol a ninja belélegez egy nagy adag levegőt, majd mikor kifújja homokkal vegyíti, így létrehozva egy csapat homokból készített ninját. Igazán erős, ha nagy mennyiségben használja. Ez a képesség Gaarahoz tartozik.

Nemuri:


Először használja: Yakushi Kabuto
Típusa: GenJutsu
Ebben a részben: 113

GenJutsu technika, ahol a ninja a kiszemelt homlokára teszi a kezét, ezzel elaltatva. Hasznos technika, ami ürügyként szolgálhat egy küldetésben, de hasztalan harc közben.

Nemurihane:


Először használja: Yakushi Kabuto
Típusa: GenJutsu
Ebben a részben: 114

GenJutsu technika, aminek segítségével egész csoportot lehet elaltatni. Illúziójukban eső esik rájuk, amitől elálmosodnak. Már egy fokkal jobb, mint a Nemuri, de csata közben még mindig hasztalan, hiszen a Genjutsu Kaival simán kivédhető. GenJutsu technika, ahol a ninja a kiszemelt homlokára teszi a kezét, ezzel elaltatva. Hasznos technika, ami ürügyként szolgálhat egy küldetésben, de hasztalan harc közben.

Nikudan Sensha:


Először használja: Akamichi Chouji
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 55

TaiJutsu technika, ami a Baika no Jutsu folytatása. Mikor a ninja megnőtt, behúzza kezeit, lábait és fejét, így egy masszív húsgolyóvá változik. Növelheti sebességét, változtathat irányt, akár még ugorhat is ha valami az útjába kerülne. Kell hozzá tehetség, hogy a ninja tudja használni ezt a képességet. Az Akamichi klán specialitása.

Ningyoushibai no Koutetsu:


Először használja: Tenten
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 73

NinJutsu technika, a Soushouryu követve. Amikor halmozottan vannak fegyverek a földön, a ninja a chakrájának a segítségével ismételten felkaphatja őket, hogy ismételten elhajítsa azokat. Ezeket mind kikerülni az ellen számára szinte lehetetlen. A 43. részben láthattuk anime epizód szerint, míg a mangában elvileg a 73. részben, amikor Temari ellen harcolt.

Ni no Hoshi:


Először használja: Temari
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 73

Az Ichi no Hoshi folytatása. Ekkor már kétharmadnyira nyitva van az ernyő, sokkal erősebb szelet gerjesztve, ami minden fegyvert megállít. Manga szerint a 73. részben láthattuk, anime szerint a 43. részben.

Oboro Bunshin no Jutsu:


Először használja: Oboro, Kagari, és Mubi
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 63

NinJutsu technika, ami hasonlít a Bunshin no Jutsuhoz, ezek sem tudnak támadni. Mivel ködből készültek, nehéz róluk beszélni, de annyit lehet tudni hogy nincsen testük és eloszlanak, mikor megtámadják őket.

Oiroke no Jutsu:


Először használja: Uzumaki Naruto
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 1

Az egyik leghíresebb és legviccesebb technika, amit Naruto már az első részben bemutat. A lényege egy Henge no Jutsu, ám nem egy sima személyt formál meg, hanem egy meztelen, csinos nőt. Nagyon kevés chakrát használ, így hát ki lehet találni, hogy ez egy igazán könnyű technika. Először is chakrát kell gyűjtnei, mintha egy sima Henge no Jutsut akarna véghezvinni, de itt már a gondolataiban el kell képzelnie, hogy milyen nőcit is akar megformálni. Konohamaru és Naruto használja ezt a technikát, mert a többiek azt hiszik, hogy ez egy teljesen fölösleges technika, pedig ez legyőzte a Hokaget.

Omote Renge:


Először használja: Rock Lee
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 52

Veszélyes és éppen ezért elfelejtett TaiJutsu technika. Ha véghez akarja vinni a ninja ezt a technikát először is ki kell nyitnia az első chakra kaput, a kezdet kapuját, ez eltörli az agy önuralmát. Normális esetben az emberi test csak 20%-át használja az izmoknak. Minden egyes kapu kinyitásával megugrik ez 10%-al, a nyolcadik kapu, a halál kapujánál eléri ez a 100%-ot, az izmok felrobbannak, és a ninja meghal. Ez a technika a Kage Konoha Buyout követi, ahol is az ellent a levegőbe rúgja fel a ninja, majd árnyékként követi. Ekkor jön az, hogy a ninjáról a kezén lévő kötés az ellen köré tekeredik, és együtt pörögnek bele a mélységbe.

Ori no Kongou Nyoi Kage Bunshin:


Először használja: Enma
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 122
Olyan technika, ami magába foglalja a Kage Bunshin no Jutsut és a Kongou Nyoit. A ninja már a Nyoi formában van, teremt egy ketrecet, amit nagy számú árnyékklónok segítségével teljesít, körbeállítja őket, hogy védjék meg. A ketrec az ellenség elfogására szolgál, míg a klónok támadásra.

Rasengan:


Először használja: Jiraiya
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 150

NinJutsu technika, amihez szükséges a vizenjárás és a fáramászás tréning teljesítése. A fára mászó tréninghez hasonlóan, itt is chakrát kell összpontosítani, de itt a kézbe. A vizenjáró tréninggel, pedig a chakra folyamatos kiengedését tanulhatja meg a ninja.

A kaotikus ereje ennek a forgó labdának a chakra forgásából jön. A ninja chakra forgása megegyezik a hajának a forgásával, vagyis hogy a forgók merről merre mennek. A Rasengan használatakor a ninja ellentétes irányba fókuszálja a chakra forgását a kezében, szakadást okoz, ami a Rasengan igazi erejét adja.

Az első szint a chakra bármilyen irányba történő mozgatása. A második az erő. Ezen a szinten a technika erővel kényszeríti a ninját, használjon egy rakat erőt ehhez a jutsuhoz. Azzal, hogy egy pontra fókuszálja a chakrát, mondjuk a tenyerébe, előállít egy erősebb koncentrációt a chakrához, ami örvényt add a chakra folyáshoz. Ez adja meg a Rasengan igazi erejét, olyan lesz így, mint egy hurrikán, amit kézben tart az ember. Erős, de kontrolálhatatlan, ez a második szint.

A harmadik az eddigiek használata, és kontrolálása. Tehát megfelelően kell használnia a chakra egyenletes adagolását, és arra is figyelnie kell közben, hogy ezt folyamatosan forgásban tartsa, ekkor jelenik meg a Rasengan valódi formája, kék forgó gömbként. Ekkor a Rasengan még erősebb lesz, mint eddigiekben, és még gyorsabban előállítható lesz. A harmadik szint lényege, tehát: az örvény kontrolálása és a chakra folyamatos adagolása mellé.

Először Jiraiya használta, a 150. részben. Majd nekiállt, hogy megtanítsa Narutonak ezt a technikát, lépésről lépésre, egészen a 158. részig.

Renbodou:


Először használja: Ukon
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 204

NinJutsu technika, amit Sakon és Ukon használ. Futagogakure no Jutsu miatt, ami szétválasztja őket, hogy aztán később újra összenőhessenek, külön-külön is megtámadhatják az ellent, mégpedig belülről, ám ez csak az „átkozott pecsét” második szintjén lehetséges. Mikor valakibe belemásztak belülről bomlaszthatják őket fel, elpusztíthatják a belső szerveiket. Ez a technika alapvetően elkerülhetetlen, és az egyetlen lehetséges út az öngyilkosság.

Sabaki no Genki:


Először használja: Akado Yoroi
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 67

NinJutsu technika, ahol a ninjának muszáj közvetlen kapcsolatba lépnie az ellenféllel. Mikor ez megvan, a kezével elszívhatja az ellen chakráját és erejét. Az energia nem lesz az övé, de legalább az ellennek kevesebb lesz.

Sabaku Kyuu:


Először használja: Gaara
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 55

A ninja a chakrája segítségével irányítja a homokot, amit arra utasít, hogy teljesen fedje be az ellent, burkolja be az egész testét. Ezt a technikát legtöbbször a Sabaku Sousou követi. Gaara specialitása.

Sabaku Sousou:


Először használja: Gaara
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 59

NinJutsu technika, ahol a ninja irányítja a homokot a chakrájának segítségével, hogy a homok befedje az ellenséget egy vagy több részben. Ez után összezúzza a homokot, hogy az törje szét az ellenfél testét teljesen, vagy csak egyes testrészeit. (Ezt úgy kell elképzelni, hogy Gaara először a Sabaku Kyuu segítségével elkapja az ellent, majd szétnyitott kezét marokba összeszorítja, ekkor a homok összezáródik, mire csontropogtatás veszi kezdetét.) Gaara specialitása.

Saisei no Saibou:


Először használja: Kabuto
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 168

NinJutsu technika, ahol a ninja a chakráját egy helyre összpontosítja a testében. Amikor ezt a részt támadás éri a chakra azonnali regenációba kezd, megfékezi a támadást, illetve csökkenti annak mértékét, és kigyógyítja az esetleges sérülést. Extrémen erős jutsu, ami elahsználja a ninja chakrájának nagy részét.

Sakujouhea:


Először használja: Yamanaka Ino
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 72

NinJutsu technika, amihez szükségeltetik egy csomó haj, amit az ellenfél lábához kell szórni. Mivel ez kissé nevetségesen hangzik, az ellenfél sem veszi észre a lényeget, hogy a haj fegyverként szolgál. Ám ennek a technikának a segítségével, a hajszállakon keresztül egy erős kötelet lehet létrehozzni, ami korlátozza az ellenfél mozgásterületét egy helyre. Ez előkészülete egy erősebb támadásnak, mint a Shintenshin no Jutsu.

San no Hoshi:


Először használja: Temari
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 73

Az Ichi no Hoshi és a Ni no Hoshi folytatása, a végső formája ennek a TaiJutsu formának. Az utolsó csillag megjelenése, a legyező teljes méretét fedi fel. Ezzel egy igen erős forgószelet lehet létrehozni, ami bármilyen fizikai fegyvert megállít (mint kunai). Ez előkészíti a Kamaitachi használatát is.

Satsugaite no Jutsu:


Először használja: Tsunade
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 163

A ninja a kezébe fókuszálja a chakráját, létrehozva így egy kis gömböt, ami maga a megtestesült gyilkos chakra, a Chiyute no Jutsu ellentettje. A Chiyute no Jutsuval ellentétben, ahol az ellenfél testének, belső szerveinek ellátását lehetett visszaállítani, itt az ellenfél belső rendszerét lehet felbolygatni, csontjait összezúzni, belső celláit felforgatni.

Senei Jashuu:


Először használja: Mitarashi Anko
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 50

A Kuchiyose no Jutsu variációja, ami annyit tesz, hogy a ninja a kabátujjából kígyókat ”hívhat” elő, amik hirtelen buknak elő, meglepve így az ellent, vagy megtámadja az ellenséget, vagy ”csak” elkapja. A kígyókat remekül lehet használni az ellen lefegyverezéséhez. Először Mitarashi Anko mutatja be az 50. részben. Ezt a technikát volt tanítójától Orochimarutól tanulta, aki a 123. részben be is mutatja ezt.

Sensatsu Suishou:


Először használja: Haku
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 24

Vérvonal technika, ez a technika vizet igényel az adott körzetben. A ninja manipulálja a vizet maga körül, hogy azok tűk legyenek és körbevegyék az ellenfelet. Ezután a tűk belefúródnak az ellenfél testébe. Először Haku mutatja be a 24. részben. Mível ez vérvonal képesség csak ő és a klánja tudja használni.

Sharingan:


Először használja: Hatake Kakashi
Típusa: DouJutsu
Ebben a részben: 12

Vérvonal képesség, ami az Uchiha klánhoz tartozik. Ennek a képességnek hála átlátja a ninja az összes GenJutsut, le tudja másolni a NinJutsukat és követni tudja a TaiJutsukat. A Sharingan és a Byakugan között sok különbség van, az egyik ilyen, hogy a Byakugant a Hyuuga klán összes tagja tudja használni (ki milyen erősen persze), míg a Sharingant nem mindegyik Uchiha.

Először is GenJutsu. Nagyon sok ilyen jutsu nem működik a Sharingan ellen. Azonkívül, hogy átlát a Sharingan ezeken a technikákon, van egy speciális hipnózis képessége. Szemtől- szembe nézéskor a ninja mentális erővel elhiteti az ellenféllel, hogy az saját magát látja harc közben (lásd Kakashi vs. Zabuza harc).

NinJutsu. Ezeket a technikákat a Sharingan egyből le tudja másolni, követi az ellenség kéz és testmozgását, így az ellenfél azt hiszi, hogy a ninja a jövőbe lát. Mikor összekapcsolja a Sharingant, a hipnotikus képességgel, az előtt le tudja másolni az ellenfél mozdulatát, mielőtt ő használná azt. Persze ez limitálva van. Ha ez egy magasabb rendű jutsu, akkor rendelkezni kell a megfelelő chakra mennyiséggel, és erővel, ahhoz hogy megfelelően le tudja másolni. Ez a vérvonal képességeket nem tudja lemásolni, csak elemezni tudja azokat.

Végül: TaiJutsu. A Sharingan átlátja, akár le is tudja másolni ezeket a technikákat, megtörve ezzel az ellenfele TaiJutsu stílusát. Ennek fényében NinJutsu használatával a Sharingan lemásolhatja az ellenfél TaiJutsu technikáját, lemásolva a testmozgását és mimikáját. Ebben is van határ, hiszen megfelelően gyorsan és erősnek kell lenni, ha a lemásolt technikát úgy akarja használni, ahogy illik.

A negyedik és egyben utolsó lépcsőfok a Sharingannal kapcsolatban, a Mangekyou Sharingan. Ez egy iszonyat brutál GenJutsu képességet ad a ninjának, amit Tsukiyominak hívnak. Mikor a ninja szemkontaktusba keveredik az ellenfelével, azt olyan világba taszíthatja, amilyenbe ő akarja, ez általában nem túl rózsás hely szokott lenni, nem túl nyugodt körülményekkel, itt az ember fokozatos terrornak van kitéve. Csak a legerősebb gondolatúak bírják ki ezt a brutalitást és az Uchiha klán Sharingannal rendelkező tagjai. Ahhoz, hogy valaki elérje ezt a szintű Sharingan képességet, a legjobb barátjával kell végeznie.

Először Hatake Kakashi mutatja be a 12. részben. Pár résszel később már Sasuke is használja, majd láthatjuk Itachinál is. Csak az Uchiha klán tagjai képesek használni. Kakashi más lapra tartozik.

Shihou Hapou Shuriken no Maki :


Először használja: Uzumaki Naruto
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 134

TaiJutsu technika, ahol a ninja először is a Kage Bunshint használja, hogy egy rakat klónt hozzon létre. Majd mindannyian a levegőbe ugranak, és együttesen zúdítanak az ellenségre kunait és shurikent. Sok chakra és kitartás kell hozzá, hogy kellőképpen kivitelezze ninja ezt a mozdulatot.

Shikakyu no Jutsu:


Először használja: Inuzuka Kiba
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 75

NinJutsu technika, ahol a ninja fizikailag egy bestia alakját veszi fel, megnőnek a körmei, fogai kihegyesednek. A hallása és szaglása kifinomultabb lesz, gyorsasága és ereje növekszik. Ez a technika az Inuzuka klánhoz kapcsolható.

Shikifuujin:


Először használja: Sandaime
Típusa: FuuinJutsu
Ebben a részben: 122

A Kuchiyose no Jutsu egy variációja. A normál idézési technikával ellentétben, itt nincs szükség a ninja vérére, simán megidézhető, abban a pillanatban, amikor megérkezik erre a világra, elveszi a ninja lelkét. A ninja körülményektől függetlenül meghal.

A ninja először is kézpecséteket ad elő: kígyó, malac, nyúl, kutya, patkány, madár, ló és végén kígyó. Ezt követően a Shinigami feltűnik mögötte, hogy elragadja a lelkét. Csak az a ninja láthatja, aki kapcsolatba lépett már vele, szóval az ellenfél számára hasztalan hogy megpróbálja kikerülni, amikor ebben a technikában van, csak akkor látathatja meg a halál istenét. Amíg ezen a világon van, átmenetileg korlátózódik a hatalma az idézett ninjához. A ninja mikor kinyújtja a kezét, megragadja az ellenfelét, a halál istene kinyúl és megragadja annak a lelkét, majd elkezdi azt magába húzni. Amikor a lelket teljesen áthúzta, a ninja feloldja a technikát, így a halál istene nyugodt szívvel el tud lakomázni rajta. Az más kérdés, hogy a ninja azután meghal.

A Kage Bunshin no Jutsu technikával ezt megtöbbszörözhető, hogy egyszerre több lelket is ellopjon a ninja. Mivel a halál istene elég sok chakrát felemészt, a klónozás is eléggé kimerítő, a ninjának nincs sok ideje arra, hogy elvégezze a dolgot. Vannak esetek, amikor nincs idő az egész lelket elzárni, ilyenkor cselekedni kell, és el kell vágni akkor a dolgot, amikor még lehet. Így történt, hogy Orochimarunak használhatatlanok lettek a kezei.

Ha használják a Kuchiyoset, az egy kör alakú pecsétet hagy az idéző testén, emiatt ez FuuinJutsu. Ez a pecsét, nyolc darabot tartalmaz az idéző mellkasa körül, ellentétes órajárásban a közepétől, hasonló, mint ami Naruto hasán van, kivéve hogy az kétszer négy részből áll, és az órajárással megegyező. A nyolc részes pecsét magába köti az ellenséges ninja lelkét, ekkor veszi el a halál istene az idéző lelkét. A ninja és az elfogott ellenséges lelkek a halál istenénél maradnak az örökkévalóságig.

Először Sandaime használja a 122. részben. Csak egy valaki tudja még ezt használni, az Yondaime.

Shikokumujin:


Először használja: Sakon, Kidoumaru, Jiroubou, és Tayuya
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 184

Egy hordó NinJutsu technika. Ez a hordó maradandó fedelet készít pecsétekkel ellátva, amibe beleültetik az eszméletlen ninját, aki megkapta az átkozott pecsétet Orochimarutól. A hordóban a ninja eszméletlen állapotba kerül, miután megkapta a Seishingant (kapszulák, amelyek elősegítik a második szintre jutást), majd megkezdődik a második szintre emelés.

Ehhez a jutsuhoz négy ninja kell, akik körbeveszik a hordót, majd fókuszálják a chakrájukat, ameddig egy sötét köd el nem kezd kúszni. Ez a köd odakúszik a hordóhoz, majd szilárdan lezárja azt.

Shikon no Jutsu:


Először használja: Yakushi Kabuto
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 89

NinJutsu technika, ahol a ninja használja a chakráját, hogy életet sugározzon a halottak szívébe, azt az illúziót keltve így, hogy azok még mindig élnek. Egy igazán remek jutsu, ha elterelésre használják, némi ügyességgel kitűnő menekülési útvonalat tud biztosítani vészhelyzetekben. Eddig csak Kabutotól láttuk ezt a technikát.

Shinranshin no Jutsu:


Először használja: Yamanaka Ino
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 137

A Shintenshin no Jutsu egy variációja. A ninja kézpecsétet használ, hogy fókuszáljon, még inkább arra való, hogy a kiszemelt áldozatot bemérje vele. Amikor az átvitel sikeres, a ninja irányíthatja az ellenfél testét a gondolataival. Ez lehetővé teszi, hogy bármikor megszakítsa a kapcsolatot, és azonnal harcba szálljon, nem úgy, mint a Shintenshin no Jutsunál. Az ellenfél gondolatai megmaradnak, fel is fogja, hogy irányítják de nem igazán tud ellene mit tenni. A Yamanaka klán exkluzív technikája.

Shintenshin no Jutsu:


Először használja: Yamanaka Ino
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 42

A ninja kézpecsétet használ, hogy ezzel bemérje az ellent. Ezzel a technikával a ninja átveheti az irányítást az ellenfél felett, belehatolva az agyába és irányítva azt néhány percig (2-3 percig). Ám ez idő alatt csak az ellenfél testét irányítja. Bármilyen sérülés éri ekkor a testet, amit irányít, az a saját testén is meglátszik. Ez a technika kémkedésre, információszerzésre alkalmas. Ha az ellenfél túlságosan is erős, csak kevés időre tudja átvenni az irányítást. Ha elhibázza a célpontot, akkor elég sokat kell várnia, mire visszatér a lelke. Ez idő alatt teljesen ki lesz ütve. A Yamanaka klán exkluzív technikája.

Shishienjin:


Először használja: Sakon, Tayuya, Kidoumaru, és Jiroubou
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 115

Hordó NinJutsu technika, ahol négy ninja elhelyezkedik a hordó körül, majd fókuszálják a chakrájukat egy nagy lila tűzfallá. Ez a fal egy szolid kocka lesz, amelyen nem lehet áthatolni addig, amíg áll. Ha valaki megpróbálja ezt áttörni, a hordó teteje lángra kap. Ez a fal jó területszűkítésre, vagy elválasztani két harcoló felet. Amíg mind a négy ninja koncentrál ez a technika nem törik meg, de amint egy is közülük abba hagyja a fal felbomlik.

Shishi Rendan:


Először használja: Uchiha Sasuke
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 68

TaiJutsu technika, amely a Kage Konoha Buyout követi, a ninja felrúgja ellenfelét a levegőbe, majd követi, előnyt kovácsolva ezzel magának. Négy különálló részből áll: egy életerős felrúgás, amit egy kemény ütés követ, majd még egy, hogy még gyorsabban zuhanjon az ellen, aztán befejezésként egy rúgás, amivel az ellent földbe döngöli.

Shougekishou:


Először használja: Jiroubou
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 190

TaiJutsu technika, ahol a ninja egy kézzel felemeli az ellenfelét a földről, behúz néhányat, majd a tenyerével felcsapja az égbe. Ehhez a technikához, ha jó kora erő is párosul halálos is lehet.

Shouhekifuu:


Először használja: Sakon, Tayuya, Kidoumaru, és Jiroubou
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 185

Technika, amely magába foglalja a Bakuretsufuut (robbanó amulett). A ninja felállít négy vagy több robbanó amulettet egy adott körzetben. Amikor az ellen megközelíti ezt a területet a robbanó amulettek egyszerre sülnek el, így az ellennek nem lesz lehetősége menekülni.

Shoushitsu:


Először használja: Jiroubou
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 188

TaiJutsu technika, ahol a ninja a könyökével nekiront az ellenfélnek, ezzel elrepítve. Erővel párosulva még életveszélyes technika is lehet.

Shuriken Kage Bunshin no Jutsu:


Először használja: Sandaime
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 117

Hasonló a Kage Bunshin no Jutsuhoz, itt is klónokra van szükség. Ám itt nem magát másolja le a ninja. A kezébe vesz egy shurikent, eldobja, majd azokat klónozza, így egyből akár egy tucatot is létrehozhat. Igen veszélyes technika, ám jó lehet blokkolásra és figyelemelterelésre is.

Shuushuku:


Először használja: Tsurugi Misumi
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 70

TaiJutsu technika, ahol a ninja teste megváltozik, harcra képes lesz. A ninja kitekeri az ellenfél karját, megfordítja és elkapja a nyakát, hasonlóan, mint egy kígyó. Ezek után, akár el is törheti az ellenfél nyakát.

Souja Sousai no Jutsu:


Először használja: Mitarashi Anko
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 50

Elfelejtett NinJutsu technika, ami magába foglal kézpecséteket a ninja és ellenfele között. A kézpecsétek azonnali halált okoznak a ninjának és ellenfelének egyaránt.

Souseki Fuuin:


Először használja: Tsunade
Típusa: FuuinJutsu
Ebben a részben: 149

Fuuinjutsu technika, ahol a ninjának a homlokán kis gyémánt pecsét van. Ezzel a ninja folyamatosan gyűjteni tudja a chakráját, és bármikor kiengedheti azt, hogy a Souzousaiseit használja.

Soushouryu:


Először használja: Tenten
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: N/A

A Kuchiyose no Jutsut követő NinJutsu technika, némi TaiJutsuval. A ninja két tekercset forgat maga körül, majd egy adag kézpecsét után a levegőbe küldi azokat, mikor ezek kereszteződnek nagy füst, majd egy sárkány fejét lehet kivenni. Ezután a ninja felugrik oda és az idézett fegyvereket eldobálja az ellenség irányába.

Soutourou:


Először használja: Inuzuka Kiba és Akamaru Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 203

A Juujin Bunshin variációja. Amikor a ninja kutyája felvette gazdája alakját és felugrott a hátára, Kontserun Henge no Jutsu segítségével átváltoznak egy monumentális két fejű kutyává. Ezt a technikát a Garouga követi. Ez az Inuzuka klán exkluzív technikája.

Souzousaisei:


Először használja: Tsunade
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 169

Csak az használhatja, akinek van Souseki Fuuinja. Chakrát gyűjtenek a homlokon lévő pecsétre, majd kiengedhetik ezt a chakrát. Ez a kiengedett chakra megmozgatja az enzimeket a testben, gyors átalakulást kiváltva, aminek az a következménye, hogy a sebek gyorsan begyógyulnak. Persze mint minden másnak ennek is van árny oldala, hiszen ha a ninja használja ezt a technikát, jelentősen lerövidíti az életét.

Suirou no Jutsu:


Először használja: Momochi Zabuza
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 13

NinJutsu technika, ami a víz sűrűségét kontrolálja, egy erős, áttörhetetlen vízbuborékot kreál, amit nem lehet áttörni, és csak addig tart, amíg a ninja ott tartja a kezét és koncentrál.

Suitaihou:


Először használja: Gamabunta
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 135

NinJutsu technika, ami Gamabunta különlegessége. Fókuszálja a chakráját, majd a szájából nagy mennyiségű vizet idéz, amit aztán az ellenfélre dob, mintha bombák lennének.

Suiton: Daibakufu no Jutsu:


Először használja: Hatake Kakashi
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 15

NinJutsu technika, amely vizet használ alapként. A ninja manipulálja a vizet maga körül, hogy az úgy terítsen el mindent, mint egy cunami. Elég ereje van, hogy fákat döntsön ki, vagy hogy masszív köveket zúzzon szét. Ez a technika alapból Momochi Zabuzaé, de Kakashi lemásolta róla, mielőtt használhatta volna ellene.

Suiton Suijinheki:


Először használja: Nidaime
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 120

NinJutsu technika, ahol a ninja felhasználja az összes létező vizet maga körül, hogy azt vízfalként alkalmazza. Csak a legerősebb ninják képesek ezt a technikát úgy végrehajtani, hogy nincsen a közelükben semmi, amiből vizet meríthetnek.

Suiton: Suikoudan no Jutsu:


Először használja: Hoshigaki Kisame
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 141

Víz típusú technika, ahol a ninja fókuszálja a chakráját a vízbe, amely egy örvénylő falat hozz létre előtte, majd megcélozza ezzel az ellenfelet, ami ekkor egy cápa alakját veszi fel. Először Kisame használja a 141. részben, ekkor Kakashi lemásolja róla.

Suiton: Suiryuudan no Jutsu:


Először használja: Momochi Zabuza és Hatake Kakashi
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 15

Víz típusú technika, ami központként vizet használ. A ninja maga körül kontrolálja a vizet, egy iszonyat nagy sárkánnyá (ami vízből van), majd ezt rázúdítja az ellenre. Először Zabuza és Kakashi használja a 15. részben, teljesen egyszerre. Nidaime a 120. részben úgy használta ezt a technikát, hogy nem volt a közelében víz.

Tanuki Neiri no Jutsu:


Először használja: Gaara
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 135

NinJutsu technika, mit csak Gaara tud használni. Ezzel a technikával elaltatja magát, hogy így a benne lakozó démon, a Shukaku teljesen átvegye a hatalmat. Ha Gaara felébred a szörny hatalma gyengébb.

Tarenken:


Először használja: Sakon és Ukon
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 200

TaiJutsu technika, amelynek az alapja a Futagogakure no Jutsu. A ninja és rejtett ikertestvére egyszerre támadnak ütésekkel, ezt olyan gyorsan teszik, hogy az ellenfélnek igen kevés esélye van a blokkolásra. Ezt a technikát csak Sakon tudja használni, hiszen csak ő tudja végrehajtani a Futagogakuret.

Tarenkyaku:


Először használja: Sakon és Ukon
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 203

TaiJutsu technika, amelynek az alapja a Futagogakure no Jutsu. Hasonló, mint a Taranken, csak itt nem ütnek, hanem rúgnak.

Tekken/Gouken:


Először használja: N/A
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: N/A

Ez a TaiJutsunak az a fajtája, amit mindenki használ csata közben. Erős horderejű ütések, rúgások, amik az izmokat, csontokat támadják. Minden ninja tudja ezt használni.

Tenfuuin:


Először használja: Orochimaru
Típusa: JuinJutsu
Ebben a részben: 49

Juinjutsu technika, amely hasonlít a Mitsu Tomoe-hez, ami a barátságot jelképzei a föld, ember és az mennyország között. Hasonlít kígyóharapásra is, nem csak a kinézete miatt, mivel ez a ninja fogával jön létre, mindenki tudja, hogy Orochimarutól származik. Az első sokk az, amikor megkapja valaki ezt a harapást, iszonyatos fájdalom járja át. Majd jön a megdöbbenés és ájulás. Tíz az egyhez az esélye, hogy valaki túléli. Aki elhelyezte a jelet, az még egy amolyan beépített funkciót is bennhagy az emberkében, hiszen bármikor fájdalmat tud neki okozni. Miután valaki megszerezte, és túlélte a Tenfuuin beszerzését, kiengedheti a pecsét erejét, hogy ezzel megnövelje a chakráját. Minél több chakrát használ, minél több ideig, annál több jel jelenik meg a ninja testén. Ez az első szint. A második szint még brutálisabb, ott a ninja egész teste átalakul és felveszi egy démon testalkatát. Ezzel egyidejűleg megnő a chakrája, az ereje és minden más tulajdonsága is. Ám a második szint még fárasztóbb, mint az első. Ha valaki nem szakítja meg idejében a dolgot, a démon végleg átveheti a helyet a ninjával szemben. Orochimaru még sok hasonló fajtájú technikával rendelkezik, ám mindközül ez a legkegyetlenebb és számára legjobb. A többiek között erő és formai eltérés van. Először Orochimaru használja a 49. részben. Uchiha Sasuke és Mitarashi Ankonak is van egy-egy. A négy hang ninjának (Kidoumaru, Jiroubou, Sakon, és Tayuya) is van valamilyen JuinJutsu a nyakukon, ám azok különböznek a Tenfuuintól.

Togeyomi:


Először használja: Jiraiya
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 160

NinJutsu technika, ahol a ninja chakrát összpontosít a hajába, hogy egy masszív, szúrós falat képezzen maga köré, amely átszakítja az ellenfél húsát, ha az támad. Ez a haj lengedez, a legerősebb támadást is megállítja.

Tokken:


Először használja: Jiroubou
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 178

TaiJutsu technika, ahol a ninja vállal belerohan az ellenfélbe eltaszítva azt. Erővel párosulva igen veszélyes technika is lehet.

Touton no Jutsu:


Először használja: Jiraiya
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 139

A nagyon fiatal Jiraiya technikája. Még soha sem láthattuk, de ahogy elmesélte a történet, megengedi neki ez a technika, hogy egy pillanatra láthatatlan legyen, és így el tudjon menekülni. Ezt használta leskelődésnek, mikor gyerek volt. A 139. részben emlékszik vissza rá. Nagy valószínűséggel a Sandaimetől tanulta, mikor még a tanítványa volt.

Tsukiyomi:


Először használja: Uchiha Itachi
Típusa: GenJutsu
Ebben a részben: 142

Az Uchiha klán tagjai tudják használni, azok közül is csak azok, akik rendelkeznek a Mangekyou Sharingan képességével. Szemkontaktus után a ninja ellenfelével el tudja hitetni, hogy más helyen van, más időben más körülmények között. Ez a hely hasonlít egy űrhöz, ahol a ninja kontrolálja az időt ellenfele fölött. Ez a képesség feltöri az ellen gondolatait, és iszonyatos fájdalmat okoz, meg is öli akár. Ha túl sokat használja a ninja egy nap, rossza hatással lehet rá.

Tsuuga:


Először használja: Inuzuka Kiba
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 200

TaiJutsu technika, amely a Juujin Bunshint követi, hasonló a Gatsuugahoz. Itt azonban a ninjának nincs szüksége a kutyájára, saját maga is elpörög. Az Inuzuka klán exkluzív képessége.

Ura Renge:


Először használja: Rock Lee
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 85

Egy tiltott TaiJutsu technika, amit Rock Lee használ a harci stílusában. Ha végre akarja hajtani ezt a technikát ki kell nyitnia a negyedik chakra kaput, az Élet kapuját, amely megnöveli az izmok teljesítményét. Normális esetben az emberi test izmainak csak 20%-át használja. A harmadik kapu kinyitásával ez megugrik 50%-ra, még több terhet erőltetve rájuk. Nyolc kapu van összesen, mindegyik kinyitása 10%-os energianövekedéssel jár. Az utolsó a halál kapuja, ha ezt a ninja feloldja, az ereje az egekbe szökik, ám meg is hal.

Az Omote Renge-hez hasonlóan ehhez a technikához is szükségeltetik a Kage Konoha Buyou, hogy azzal felküldje az ellenfelet az égbe. A hihetetlen erő és óriási sebességnövekedés következtében szanaszét veri az ellenfelet, emberi szem alig bírja ezt a sebességet követni, annyira gyors. Mikor ezzel megvolt, és még mielőtt az izmai bemondanák az unalmast, a bal kezén lévő kötést az ellenfél köré tekeri, majd nagy sebességgel a föld felé küldi. Egy pillanat leforgása alatt a madzagot elengedi, majd egy iszonyatosat belerúg, mire az ellenfél belefúródik a földbe. Áucs…

Uzumaki Naruto Bunshin Gachandou:


Először használja: Uzumaki Naruto
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 133

Hasonló, mint az Uzumaki Naruto Rendan, itt is Naruto és klónjai a főszereplők. Hasonlóan, négy darab klón kell, ezekből három meg is támadja az ellenfél fejét, míg a negyedik megragadja Narutot és az ellen felé vágja. Ő kinyújtja az öklét és jól fejbeveri. Bárki más használni tudja, aki képes a Kage Bunshin no Jutsura.

Uzumaki Naruto Nisen Rendan:


Először használja: Uzumaki Naruto
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 134

Az Uzumaki Naruto Rendan egy másik speciális változata, csakhogy 1000 klónnal. Ugyanúgy indul mint más kombó, három vagy több klón felrúgja az ellent a levegőbe, majd az összes többi belerepül és agyonveri. A végső mozdulata ennek a technikának az, hogy jobbról és balról két-két klón megjelenik és a földbe döngöli az ellenfelet.

Uzumaki Naruto Rendan:


Először használja: Uzumaki Naruto
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 77

Naruto saját, speciális TaiJutsu technikája. A Kage Bunshin no Jutsu segítségével négy vagy több klónt állít elő magából. Naruto a mozdulatot egy jobb egyenessel kezdi, amire az ellenfél hátratántorodik. Aztán három klón folyamatosan rugdossa az ellenfelet a levegőbe, míg a negyedik egy erős rúgással a földbe döngöli az ellent. Először Naruto használja, senki más nem használta rajta kívül.

Uzumaki Naruto Yonsen Rendan:


Először használja: Uzumaki Naruto
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 134

Az Uzumaki Naruto Nisen Rendan egy speciális változata, ám ehhez kell Naruto keze és lába is. Mind az ezer klón nekilendül az ellenfélnek, mindkét lábukkal és mindkét kezükkel, amikben kunait szorongatnak. Ha jól érkezik meg igen halálos technika.

omi no Shoutaku:


Először használja: Jiraiya
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 166

NinJutsu technika, ahol a ninja egy területet mocsárrá változtathat. Ez a mocsár mindent és mindenkit elnyel, lehetetlenné teszi a mozgást benne. A ninja chakrája befolyásolja ezt a területet.

Youjitsuba:


Először használja: Genma
Típusa: TaiJutsu
Ebben a részben: 185

TaiJutsu technika, ahol a ninja kiköpi a szájából a fogpiszkálót. Míg az ellenfél a ninja kezére összpontosít ez telibe találja, jól meglepve ezzel. Nem sebez túl sokat.

Zankuuha:


Először használja: Zaku Abumi
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 52

A ninja karjába csövek vannak építve, amelyek chakra használatával erős hanghullámot gerjesztenek, ezek sziklákat is apró darabokra szedhet szét. Ez a technika felhatalmazza a ninját, hogy eldöntse mekkora erőt akar belevinni a támadásba. 100%-os erőnél ez eléri a Zankuukyokuhat.

Zeshi Nensan:


Először használja: Katsuyu
Típusa: NinJutsu
Ebben a részben: 170

NinJutsu technika, amely Katsuyu egyik különlegessége. Katsuyu a szájából savat kezd köpködni a nagyobb ellenfél felé, kisebbek felé savesőt hullat. A sav hihetetlenül maró, mindenen átmar.

Térkép:

· Abumi: kengyel
· Anko: Édes bab krém 
· Aoi: Mályvarózsa (Közép-keleti növény) vagy halvány; kék
· Choji: Kedvenc gyermek vagy a részvét üzenete
· Choza: Hosszan elmarad
· Dosu: Frekvencia (rezgésszám)
· Ebisu: Barbár; vadember vagy a Gazdagság Istene
· Enko: Láng
· Enma: Ördög; Hádész uralkodója
· Fujin: A szél Istene
· Gaara: Halál, a fején lévõ jel pedig a halál iránti szerelmét szimbolizálja
· Gai: Döntés, elhatározás
· Gekko: Izgatott; felbõszült vagy holdfény
· Gamabunta: Varangykirály
· Haku: Viselni vagy suhanni
· Hana: Virág; szirom
· Haruno: Tavasz
· Hashigaki: Elszáradt datolyaszilva
· Hatake: Csatatér
· Hiashi: A tûz terjedése vagy nappal 
· Hinata: Napos terület
· Hizashi: Sunlight; ray of sun
· Hokage: Tüzes árny
· Homura: Fény; láng
· Hyuga: Nap
· Ibiki: Hirtelen, heves
· Inari: Szerencse rizs
· Inoichi: Élet (végzetes)
· Itachi: Menyét; bûzös boz 
· Iruka: Delfin
· Kabuto: sisak
· Kaguya: Bútor kereskõ; forgalmazó
· Kakashi: Madárijesztõ
· Karasu: Varjú
· Kazekage: Szél árny
· Kiba: Agyar
· Kin: Szalvéta, ruha
· Kinuta: Fa- vagy kõtömb
· Kisame: Cápa Démon
· Koharu: Korai õsz; korai lehullás
· Korasu: Gyilkolás
· Kurenai: Karmazsinvörös
· Kuroari: Fekete Hangya
· Makimono: Tekercs
· Makibishi: "Caltrop"
· Mitarashi: Szenteltvíztartó az oltár bejáratánál
· Mizu: Víz
· Mizuki: Som (Észak-Amerikai fa Floridából)
· Moegi: Kelbimbó
· Nara: Ha; már amennyiben
· Naruto: Párolt hal-krém torta vagy Örvény (rendkívüli méretû forgatag & erõszak) 
· Neji: Spirál; spirálvonal, forgás
· Orochimaru: Legendás, misztikus karakter vagy Kígyó
· Raijin: A Villámok Istene
· Rin: Élettárs
· Rokushou: Hexastich (Az Ótestamentum elsõ hat könyve) vagy rozsda
· Sakura: Cseresznyevirág
· Sanshôuo: Szalamandra
· Sarutobi: Legendás Shinobi-k családveve
· Sasori: Skorpió
· Sasuke: Legendás Shinobi-k fõ neve
· Shibi: Díszes tetõcserép
· Shikaku: Merénylõ vagy vakfolt
· Shukaku: Gazda; parazita vagy ittas
· Suzumebachi: Hatalmas papír darázs
· Temari: Hagyományos Japán kézilabda játék
· Tenten: Helyváltoztatás
· Tonton: Talpalás
· Toji: Téli napforduló, házvezetõnõ, kormány, agyag vagy fürdõt venni 
· Tsuchi: Föld; talaj
· Tsunade: kötéllel fog; kikötöz
· Tsunami: Hullám
· Tsurugu: Kard
· Uchiha: Rajongó
· Udon: Metélt
· Ukon: Kurkuma; sárga gyömbérgyökér (Indiai trópusi növény)
· Umino: Tócsa, pocsolya
· Utatane: Borzolás vagy szundítás
· Uzumaki: Spirális
· Wasabi: Japán torma vagy halszósz
· Yakushi: Lefordított vers vagy Gyógyító Buddha
· Yoroi: Páncélzat
· Yuuhi: Lemenõ nap

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Fitob90

(Ovifi28, 2019.05.15 11:18)

http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/emoquette-desogestrel-ethinyl-estradiol-pharmacie-commander-sur
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-sexigra-50mg-prix-sildenafil-citrate-medicament
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-prinivil-lisinopril-10-mg-baisse-prix-achat
http://wu-world.com/profiles/blogs/commander-du-cialis-60-mg-en-ligne-sans-ordonnance-comment
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/ezetimiba-comprar-en-farmacia-en-linea-fiable-ecuador-precios-de
http://wu-world.com/profiles/blogs/duragra-pas-cher-commander-livraison-72h-achat-de-sildenafil
http://bioimagingcore.be/q2a/71811/comprar-zenegra-l%C3%ADnea-comprar-sildenafil-citrate-original
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/bicalutamida-50-mg-comprar-r-pido-colombia-comprar-casodex-50-mg
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/comprar-lithium-carbonate-300-mg-online-dominicana-comprar
https://faq.mfcoin.net/?qa=1617/requiver-ropinirole-donde-puedo-comprar-receta-ahora-salvador
https://madbuddy.club/blogs/post/42238
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-zestril-lisinopril-2-5-mg-sin
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-trihexin-sin-receta-al-mejor-precio
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/cetirizina-comprar-en-farmacia-online-certificada-reino-de-espa-a
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/indomethacin-75mg-comprar-en-farmacia-en-linea-confirmaci-n-r
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/acheter-ranitidine-300-mg-pas-cher-achat-ranitidine-mastercard
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/cialove-tadalafil-en-ligne-bon-prix-commander-mastercard-meilleur
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-piroxicam-sin-receta-de-confianza
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/metformine-850-mg-en-ligne-bon-prix-rapide-achat-glucovance
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/generisches-omnicef-300-mg-ohne-rezept-billiger-zu-kaufen

Cofox91

(Osuqo39, 2019.05.15 05:54)

http://foodtube.net/profiles/blogs/clomipramine-comprar-en-farmacia-en-linea-recomendada-el-salvador http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/promethazine-25mg-pharmacie-promethazine-vente http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/order-cheap-cialis-20mg-online-cialis-buy-it http://ggwadvice.com//index.php?qa=65327&qa_1=farmacia-online-comprar-generico-espa%C3%B1a-comprar-internet http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/site-fiable-acheter-pioglitazone-30mg-actos-15-ou-acheter-en http://www.prds66.fr/profiles/blogs/tadalafil-dapoxetine-vrai-baisse-prix-commander-sans-ordonnance http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/kann-ich-oedemex-furosemid-100-mg-ohne-rezept-mit-garantie-kaufen http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/filide-nevirapine-comprar-envio-urgente-brasil http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/site-achat-viagra-viagra-avec-ou-sans-ordonnance http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/isosorbide-dinitrate-10mg-donde-puedo-comprar-por-internet http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/etambutol-200-mg-como-comprar-sin-receta-r-pido-honduras http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/imitrex-sumatriptan-100-mg-comprar-al-mejor-precio-usa-imitrex http://flutes.ning.com/profiles/blogs/ethionamid-g-nstig-bestellen-rezeptfrei-online-schweiz-trecator http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/prochlorperazine-5-mg-en-ligne-bas-prix-acheter-rapide-compazine http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-escitalopram-5mg-sin http://www.prds66.fr/profiles/blogs/extadil-40mg-pas-cher-tadalafil-10-pas-cher

Idoki54

(Dazuh03, 2019.05.14 20:26)

http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/drospirenone-ethinylestradiol-3-0-03mg-en-ligne-bas-prix-achat http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=36087&qa_1=calcitriol-comprar-receta-ahora-espa%C3%B1a http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/zebeta-bisoprolol-fumarate-5-mg-moins-cher-sur-le-net-achat http://foodtube.net/profiles/blogs/atenolol-tenormin-50-mg-in-einer-zuverl-ssigen-online-apotheke http://ahipoker.com/34/site-seguro-para-comprar-indapamida-sem-prescri%C3%A7%C3%A3o-portugal http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/ribavirina-comprar-en-farmacia-en-linea-todo-en-medicinas-m-xico http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/ofloxacine-400-mg-o-en-acheter-baisse-prix-floxin-commander http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/acheter-cefaclor-generique-bon-marche-rapide-ceclor-medicament http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-topimatil-topiramate http://whazzup-u.com/profiles/blogs/lincomycine-500-mg-bon-prix-sur-internet-achat-de-lincomycine-en http://brooklynne.net/profiles/blogs/wie-kaufe-ich-ethionamid-trecator-sc-250mg-ohne-rezept-zu-einem http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/furacin-25mg-kaufen-schnell-furacin-in-der-online-apotheke-kaufen http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-vardenafil-bon-marche-site-fiable-achat-vardenafil http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/vogra-sildenafil-citrate-o-achat-sans-ordonnance-comparer-prix http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/sialis-60mg-o-acheter-acheter-du-sialis-20-en-ligne-forum http://whazzup-u.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-geodon-ziprasidone-r-pido http://movsam.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-amlodipine-sin-receta-con-seguridad-chile http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/order-abilify-10mg-online-where-to-buy-aripiprazole-free-shipping http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-topiramato-25-mg-sin-receta http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/buy-eunice-100mg-safely-how-to-purchase-sildenafil-citrate-safely http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-xalatan-latanoprost-sin-receta-en

Iwuse85

(Ubame99, 2019.05.14 15:05)

http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/cheap-golmal-40-mg-order-online-how-to-order-tadalafil-quick
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-zenavil-40-mg-sin-receta
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-urimax-tamsulosin-0-4-mg-sin-receta-por
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/comprar-generico-quetiapina-200mg-en-farmacia-online-espa-a
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/comprar-generico-progesterona-sin-receta-por-internet-uruguay
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-triancinolona-aristocort-gen-rico-barato-na
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-generico-td-pill-sin-receta-pago
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/o-commander-plavix-75mg-generique-en-ligne-bon-prix-2019-o
http://brooklynne.net/profiles/blogs/o-acheter-orlistat-bon-prix-orlistat-belgique-achat
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/desloratadine-5mg-pas-cher-en-ligne-rapide-vente-desloratadine-en
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/acheter-vrai-carvedil-acheter-carvedil-suisse-sans-ordonnance
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-de-venlafaxina-effexor-37-5mg
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/andofin-commander-bas-prix-avis-site-andofin-suisse
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=79630&qa_1=allopurinol-salvador-comprar-allopurinol-generico-farmacias
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/dilantin-kaufen-ohne-rezept-online-apotheke-schweiz
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-vigor-sildenafil-citrate-sin-receta-buen

Oluji68

(Opero10, 2019.05.14 05:29)

http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-zyad-40mg-sem-prescri-o-brasil
http://brooklynne.net/profiles/blogs/wo-sie-hochwertige-vantin-cefpodoxim-bestellen-k-nnen-vantin
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/meclozin-25mg-wo-man-online-ohne-rezept-kaufen-kann-meclozin
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/puedo-comprar-generico-doxepina-25mg-en-l-nea-panam
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/metformin-en-ligne-commander-sans-ordonnance-prix-glucovance-vs
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/chlorpromazine-50mg-sur-internet-achat-rapide-achat-thorazine-en
http://mariannaonline.com/community/blogs/post/42703
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-uronid-flavoxate-200mg-sin-receta-urgente-m-xico
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/order-tadityl-10-mg-low-price-buy-tadityl-online-new-zealand
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/low-price-cialis-60-mg-order-online-buy-cialis-online-ratings
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/donde-a-la-orden-tadalafil-dapoxetina-sin-receta-entrega-r-pida-m
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/comprar-o-gen-rico-de-cefpodoxima-vantin-internet-brasil
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/ceclor-cd-comprar-gen-rico-entrega-r-pida-pela-internet-comprar
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/online-apotheke-wo-sie-casodex-bicalutamid-ohne-rezept-kostenlos
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/etodolac-onde-comprar-gen-rico-de-forma-segura-via-internet
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-commander-duloxetine-40-mg-acheter-duloxetine
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/seratil-prochlorperazine-5-mg-donde-puedo-comprar-sin-receta-con
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/acheter-en-ligne-azelastine-5mg-bon-marche-securise-o-acheter
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/fincar-finasteride-sur-internet-bon-marche-commander-sans
http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=33493&qa_1=disulfiram-250mg-order-purchase-antabuse-prescription-needed
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/amoxapine-50-mg-sur-le-net-commander-2019-commander-asendin
http://www.facecool.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-crestor-5mg-sin-receta-al-mejor-precio-andorra
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-estradiol-gen-rico-envio-rapido-rep-blica-federativa
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/furosemide-100-mg-donde-comprar-por-internet-estados-unidos
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/achat-nitrofurazone-20mg-nitrofurazone-en-ligne-europe
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-comprar-por-internet-costa-rica
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/articalm-en-ligne-acheter-du-ibuprofen-en-ligne-forum
http://www.facecool.com/profiles/blogs/order-imuran-50mg-cheap-where-can-i-purchase-azathioprine-quick
http://www.themindbook.org/nmp/blogs/post/4128
http://www.facecool.com/profiles/blogs/meclizine-hydrochloride-25-mg-pharmacie-sur-internet-paiement

Ufebu99

(Ekifo70, 2019.05.14 00:02)

http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/order-warafin-no-prescription-where-can-i-purchase-warfarin-fast
http://www.libertyxchange.com/blogs/post/126977
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/acarbose-en-ligne-moins-cher-site-fiable-conseil-achat-acarbose
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-androz-sildenafil-citrate-150mg-gen-rico-e
http://property.ning.com/profiles/blogs/amlodipino-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-seguridad-estados
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/comprar-roxitromicina-150mg-con-garantia-us-comprar-rulide-150-mg
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-seroquel-quetiapine-50mg-urgente-per
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-cialis-tadalafil-10mg-sin-receta-en-farmacia
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-remeron-mirtazapine-15-mg-entrega-em-24-horas-on
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/amoxicillin-250mg-online-kaufen-rezeptfrei-schweiz
http://hageriderma.com/qtoa/index.php?qa=303187&qa_1=isordil-isosorbide-dinitrate-donde-comprar-receta-fiable
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-tacrolimo-prograf-gen-rico-n-o-precisa
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/triamcinolona-comprar-online-m-xico-triamcinolona-4-compras
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-paroxetina-barato-uruguay-cual-es
http://mehfeel.net/mehfeel/blogs/post/88322
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-primidona-250mg-sin-receta
http://brooklynne.net/profiles/blogs/onde-comprar-ranitidina-gen-rico-via-internet-no-brasil-comprar

Umico75

(Aqule14, 2019.05.13 03:52)

http://recampus.ning.com/profiles/blogs/comprar-prazosina-minipress-gen-rico-com-garantia-comprar
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-aciclovir-sin-receta-de
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/pamelor-comprar-de-confianza-estado-libre-asociado-de-puerto-rico
http://brooklynne.net/profiles/blogs/onde-posso-comprar-cyvel-tadalafil-e-quanto-custa-na-internet-rep
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/order-filgud-safely-where-can-i-buy-tadalafil-safely-online
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/comprar-exerdya-de-confianza-republica-dominicana
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/raloxifenum-raloxifene-en-ligne-pas-cher-acheter-site-fiable
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/wo-kann-ich-amantadin-symmetrel-100-mg-in-der-online-apotheke
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/furosemida-comprar-en-una-farmacia-en-linea-aprobada
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/ribavirin-comprar-en-una-farmacia-online-sin-gastos-de-envio
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/buy-sildenafil-sanofi-120mg-on-sale-can-you-buy-sildenafil-sanofi
http://vaal-online.co.za/blogs/post/32924
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/tadafil-comprar-sin-receta-r-pido-ecuador
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/nevirapina-200-mg-onde-comprar-gen-rico-mais-barato-rep-blica
http://property.ning.com/profiles/blogs/didrogesterona-10-mg-como-comprar-sin-receta-online-estados
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/vedafil-comprar-gen-rico-via-internet-brasil-comprar-gen-rico-de
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-elimite-permethrin-con-garantia
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-en-ligne-cyvel-acheter-tadalafil-site-serieux
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-ketoconazol-entrega-r
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/methocarbamol-donde-puedo-comprar-y-pagar-con-mastercard-estados
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/perindopril-pharmacie-acheter-achat-aceon-paypal
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/felodipina-10mg-comprar-en-una-farmacia-online-con-entrega-r-pida
https://www.loosemusicent.com/blogs/1450/15648/farmacia-online-donde-comprar-ecox-200mg-sin-receta-ahora-espan
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/sildenafil-duloxetine-order-safely-buy-sildenafil-duloxetine
https://lesko.com/q2a/index.php?qa=48828&qa_1=site-fiable-achat-azodra-sildenafil-citrate-achat-france
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/drospirenona-ethinylestradiol-3-0-03mg-comprar-en-una-farmacia
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-amilorida-sin-receta-de-calidad
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/telmisartan-40-mg-sans-ordonnance-sur-internet-livraison-express
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/helpin-sildenafil-citrate-120-mg-como-comprar-entrega-r-pida-rep

Hepos41

(Fehiq08, 2019.05.12 23:21)

http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-prochlorperazine-sin
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/labetalol-comprar-envio-24h-rep-blica-portuguesa
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-orlistat-120mg-sin-receta-de-forma-segura-usa
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/ventolin-salbutamol-donde-puedo-comprar-de-calidad-el-salvador
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-telmisartan-20mg-r-pido-colombia-comprar
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/sumatriptan-25mg-comprar-en-farmacia-en-linea-segura-sumatriptan
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-etoricoxib-sin-receta-buen-precio
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/eldepryl-selegiline-5mg-como-puedo-comprar-al-mejor-precio-per
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-leflunomida-10mg-sin
http://divinguniverse.com/blogs/post/115951
http://property.ning.com/profiles/blogs/adiamil-15mg-buy-no-prescription-adiamil-15-mg-buy-greece
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/order-doxycycline-100mg-low-price-how-to-buy-doxycycline-safely
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/kaufen-sie-generisches-primperan-ohne-rezept-zu-einem-guten-preis
http://property.ning.com/profiles/blogs/acheter-vrai-acarbose-acarbose-25-moins-cher-en-france
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/kann-ich-levofloxacin-ohne-rezept-online-kaufen

Owura46

(Netup54, 2019.05.12 02:26)

http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/amilorida-5-mg-comprar-en-una-farmacia-online-certificada-puerto
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-zenegra-sildenafil-citrate-50-mg-entrega-r-pida
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/cialysinfort-40mg-order-safely-how-can-i-buy-tadalafil-in
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-serophene-50-mg-sin-receta-en-internet
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-arcoxia-etoricoxib-60mg-sin-receta
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/neoral-cyclosporine-puedo-comprar-urgente-m-xico-donde-comprar
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-glucotrol-xl-5mg-gen-rico-sem-prescri-o-via-internet
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/desogestrel-ethinylestradiol-0-15-0-02mg-comprar-en-farmacia-en
http://wu-world.com/profiles/blogs/revia-naltrexon-ohne-rezept-mit-bitcoin-kaufen-revia-naltrexon
http://www.facecool.com/profiles/blogs/vomex-a-dimenhydrinate-puedo-comprar-sin-receta-buen-precio-us-la
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/atenolol-livraison-discrete-bas-prix-atenolol-livraison-discrete
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/donde-para-ordenar-tadacip-20mg-sin-receta-en-internet-m-xico
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/daclatasvir-comprar-en-una-farmacia-en-linea-sin-gastos-de-envio
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-quetiapina-300mg-sin-receta-al
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/tornetis-en-ligne-moins-cher-acheter-mastercard-tornetis-suisse
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/cheap-oxetol-300mg-buy-online-where-can-i-order-oxcarbazepine-in
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-tretinoina-de-confianza-estados-unidos-comprar

Ixaza83

(Ijevu63, 2019.05.11 12:52)

http://recampus.ning.com/profiles/blogs/ciavor-tadalafil-en-ligne-bas-prix-sans-ordonnance-o-commander
http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/28920
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-adcirca-en-ligne-tadalafil-homme-pas-cher
http://www.facecool.com/profiles/blogs/procyclidine-5-mg-comprar-entrega-em-24h-na-internet
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/amantadina-100-mg-comprar-en-una-farmacia-online-todo-en
http://bricolocal.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-juvigor-pre-o-via-internet-brasil
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-zyloprim-allopurinol-100mg-sin-receta-pago
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-griseofulvina-sin-receta-entrega-r-pida-ecuador
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/clozaril-donde-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-rep-blica-de
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/grisactin-griseofulvin-250-mg-comprar-de-calidad-usa
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-methocarbamol-envio-urgente-online-no-brasil
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/ticlopidine-250mg-en-ligne-bon-marche-commander-paiement
http://brooklynne.net/profiles/blogs/wo-kann-ich-floxal-mit-visa-kaufen
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-achater-remenafil-sildenafil-citrate-acheter-du
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/snafi-60mg-livraison-discrete-moins-cher-snafi-en-ligne-au-rabais
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/sinquan-kaufen-ohne-rezept-schnelle-lieferung
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/clofazimine-50mg-comprar-e-quanto-custa-internet-brasil

Semil00

(Utika27, 2019.05.11 07:45)

http://bit.ly/2Yf6hdL
http://bit.ly/2PTfoOs
http://tinyurl.com/y6zlb3ly
http://tinyurl.com/y4hpdctd
http://tinyurl.com/y47uuxy9
http://bit.ly/2DUttX7
http://bit.ly/2DOjwdF
http://bit.ly/2DUMd8L
http://bit.ly/2DTMTLo
http://bit.ly/2E5gYbl
http://bit.ly/2J1TKXq
http://bit.ly/2H1BTwj
http://bit.ly/2Yf6oWJ
http://bit.ly/2DTJ74G
http://bit.ly/2PSmFxQ
http://bit.ly/2J5SPoT
http://tinyurl.com/y4llk7eq
http://bit.ly/2H7trMl
http://bit.ly/2DTJLz8
http://bit.ly/2PT3ELz

Ledag34

(Uhipe90, 2019.05.10 23:35)

http://tinyurl.com/y3rn3wfa
http://bit.ly/2DRAt76
http://bit.ly/2DTZTRs
http://bit.ly/2Y5xAam
http://tinyurl.com/yxzgph6v
http://bit.ly/2Ye2ddw
http://bit.ly/2PTrIxZ
http://tinyurl.com/yynvj6je
http://bit.ly/2PT3Udv
http://bit.ly/2DV6dIp
http://tinyurl.com/y3ou5ew5
http://bit.ly/2H1GeQi
http://bit.ly/2E5jK0f
http://tinyurl.com/y29j3xwg
http://bit.ly/2DX6UB4

Xohuj73

(Voleg94, 2019.05.10 09:50)

http://bit.ly/2DVjAIq http://bit.ly/2DQyxeU http://bit.ly/2J63PCY http://tinyurl.com/y5ao6yap http://tinyurl.com/y5u9l3gt http://bit.ly/2DOjq5N http://bit.ly/2PTs4Vl http://bit.ly/2DRDQLi http://bit.ly/2DSWnGR http://bit.ly/2DTZRZQ http://tinyurl.com/y6jdw94u http://bit.ly/2PTs4EP http://tinyurl.com/y4z3tnaq http://bit.ly/2DUwl6l http://tinyurl.com/y4tag6yf http://bit.ly/2J5MM3A http://bit.ly/2Y9ASt3 http://tinyurl.com/y4kwgpfy http://tinyurl.com/y66e4sg7 http://bit.ly/2Y9AHxV http://tinyurl.com/y26rts8d http://bit.ly/2DVpbP1 http://bit.ly/2J7Muto http://tinyurl.com/y4jbztq6

Tatej22

(Asani45, 2019.05.10 01:45)

http://bit.ly/2H3gp2o http://tinyurl.com/y2qnwywt http://bit.ly/2J3nbZr http://tinyurl.com/y4llk7eq http://bit.ly/2YhdGJD http://bit.ly/2J41Xuh http://tinyurl.com/yyydwbov http://bit.ly/2PNOLKu http://bit.ly/2DOqejR http://bit.ly/2YcGtPg http://bit.ly/2DX7puW http://bit.ly/2DX6WZI http://bit.ly/2DTJRqu http://bit.ly/2DQDRyU http://bit.ly/2DSzPWE http://bit.ly/2H3HkuP http://bit.ly/2DQDRPq http://bit.ly/2DPMIRh http://bit.ly/2DTJ6h8 http://bit.ly/2J57Ebk http://bit.ly/2H2ojJf http://bit.ly/2H3CYno http://bit.ly/2DTIQyG http://bit.ly/2H47Xjn

Fisic77

(Ajola47, 2019.05.09 21:04)

http://bit.ly/2DTzqnc http://bit.ly/2DTZ9vE http://tinyurl.com/y5rnpxyw http://bit.ly/2DUMgkX http://bit.ly/2DULoNd http://bit.ly/2Yf7mlP http://bit.ly/2H2MjvK http://bit.ly/2PT3LXv http://bit.ly/2DRDZhO http://bit.ly/2H7trMl http://bit.ly/2PTrCX9 http://bit.ly/2DTlBVv http://bit.ly/2DSVJcp http://tinyurl.com/yybngpzj http://bit.ly/2H9SYVc http://tinyurl.com/yxb3obdj http://bit.ly/2DOnqDl http://bit.ly/2DWydLH http://bit.ly/2H0soO4 http://bit.ly/2Ye5Hgh http://bit.ly/2Yf6huh http://bit.ly/2DOjEtF

Egofo33

(Epive52, 2019.05.09 12:51)

http://bit.ly/2H1GhLY http://bit.ly/2Y5wQ54 http://bit.ly/2DV6on3 http://tinyurl.com/y3dggz78 http://bit.ly/2PQERb2 http://bit.ly/2DULeFB http://bit.ly/2PSmnae http://bit.ly/2DTJTi6 http://bit.ly/2H3ffny http://bit.ly/2DULUe7 http://bit.ly/2PTfllK http://bit.ly/2DTkULT http://bit.ly/2YhdFFz http://bit.ly/2DOjwub http://bit.ly/2PPSOpK http://tinyurl.com/y22nodpo http://bit.ly/2H7tcRr http://bit.ly/2DWxvhv http://tinyurl.com/y4sgvrlz http://bit.ly/2Y92EWL

Dagok16

(Awudi73, 2019.05.09 07:49)

http://bit.ly/2GXn65K http://bit.ly/2Yb0gyz http://bit.ly/2E5jJcH http://bit.ly/2Y93N0v http://tinyurl.com/y4f23dyb http://tinyurl.com/y4e45589 http://bit.ly/2J622h2 http://bit.ly/2DSA5oA http://tinyurl.com/yxnqrqcv http://bit.ly/2DPNlKD http://bit.ly/2Y93HGb http://bit.ly/2YhGwtr http://bit.ly/2H4wlkU http://bit.ly/2H2sxkb http://tinyurl.com/y2wm8k9k http://bit.ly/2DPNoWP http://bit.ly/2J61YOk http://bit.ly/2DV6jzL

Aqiqu16

(Pemet78, 2019.05.08 23:45)

http://bit.ly/2DTKgt0
http://bit.ly/2DPMIAL
http://bit.ly/2Ye1SaK
http://bit.ly/2PQ5pt3
http://bit.ly/2DVfNLc
http://bit.ly/2Yb0yp9
http://bit.ly/2DTJEDI
http://bit.ly/2J5SP8n
http://bit.ly/2Yf6UE9
http://tinyurl.com/y5hornqn
http://bit.ly/2YcTjNG
http://tinyurl.com/yyoh4v22
http://bit.ly/2Y9ASt3
http://tinyurl.com/yxjtopvh
http://bit.ly/2DTJagS
http://bit.ly/2DPNlKD
http://bit.ly/2DV5XZX
http://bit.ly/2DX8l2q
http://tinyurl.com/yxwvbzc9
http://bit.ly/2DScswA
http://bit.ly/2DViwUW
http://bit.ly/2Y5xfEC
http://bit.ly/2DX7crE

Ohete69

(Oxobe50, 2019.05.08 19:16)

http://bit.ly/2H3vsZH http://bit.ly/2PTfK7n http://bit.ly/2DQE7Oo http://bit.ly/2YaxXjV http://bit.ly/2H2O6AY http://bit.ly/2J6n2Ew http://bit.ly/2PT3u6V http://bit.ly/2DPMIAL http://bit.ly/2DTJigm http://tinyurl.com/yxwvbzc9 http://bit.ly/2J5SDWH http://tinyurl.com/yxojfvtr

Meziz04

(Jewoc61, 2019.05.08 10:57)

http://tinyurl.com/y6pgmnrq http://bit.ly/2Y9AMBJ http://bit.ly/2Yb1dH9 http://bit.ly/2DXaI5k http://bit.ly/2PTsbQL http://bit.ly/2DTIVCu http://bit.ly/2YcSLHC http://bit.ly/2H2NpHS http://bit.ly/2DUMmcj http://bit.ly/2PQ5BbL http://bit.ly/2DQEHf2 http://tinyurl.com/y53ksr6o http://bit.ly/2Yb0lCn


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »